UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.644
Поени од реакции
14.194
Следува уште една долга и непроспиена ноќ за навивачите на Барселона. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Боли нас курац. Пример јас лично имам изгледано 2 утакмици на ПСЖ само заради Меси. Фан сум на клуб а не на играч, така да зашо мислите дека сите Барса навивачи се и ПСЖ навивачи?

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.051
Поени од реакции
2.545
Покетино да беше добар тренер уште во 60та минута ќе ги извадеше Нејмар и Меси место Ди Марија и некој копач и ќе ја затвореше утакмицата ама нема муда да го направи тоа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.486
Да гледаш како Реал си го гази целото реноме пробувајќи да одигра пичкарски 0-0 и на крај губи во последна секунда - бесценето. :love:
Да го читаш постов после вечерашниот натпревар - бесценето. :love:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.506
Поени од реакции
6.945
Ми се направи ќејф пошто секој трансфер им е за пари. Донарума, Икарди, Меси...

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
Да гледаш како Реал си го гази целото реноме пробувајќи да одигра пичкарски 0-0 и на крај губи во последна секунда - бесценето. :love:
Колку глупо се осеќаш на сакала од 1 до Барса фан бој?

Член од
7 јануари 2021
Мислења
40
Поени од реакции
75
Следува уште една долга и непроспиена ноќ за навивачите на Барселона. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
ne e taka brat toa funkcionira samo kaj decurlanava koja mnogu normalno dominira na socijalnive mrezi,inaku eve jas kako 20 godisen fan na barsa mi e najgolem kejf koga vaka fudbalot ke pobedi iako se raboti za real najgolemiot konkurent,pa ima li poubavo da gledas pole gluposta na donaruma kako navivaci na real koi svedocele vo Zivo bezbroj vakvi utakmici poslednite 40 minuti site go prosledija natprevarot na noze sozdavajki takva energija i pekol koja im gi presece nozete na igracite na psz...DAJ BOZE DA SE RASPADNE EBATTI PLASTICNIOT KLUB PRED NEDELA DENA I FINALETO IM GO POKLONIJA DA IM BIDE NA DOMASEN TEREN PORADI VOJNAVA SO UKRAINA.AMA TOA E VO SERIOZEN KLUB KAKO REAL NONSALANTNOST OD TIPOT NA DONARUMA MESI NEJMAR I KOMPANIJA KE TE KOSTA 'GLAVA' DODEKA VO PSZ NIKOMU NISTO SEA POKETINO KE BIDE KRIV I AJMO DOGODINA NOV TRENER ISTI GLUPOSTI,KO POKETINO DA E KRIV STO KRETENOT GO DRIBLASE BENZEMA I GI VRATI VO ZIVOT REAL KOI DO TOJ MOMENT BEA KOMPLETNO INFERIORNI.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.898
Поени од реакции
40.764
Какви комплекси имаат навивачите на Реал од Барса бе, пола под-форум Фудбал не видел титула во ЛШ кој знае од кога, колку што имаат они у последни 5 години, не лупетај жити се. Комплекси од полу-играчи како Пике и плачковци како Алба и Бускетс. :pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.880
Поени од реакции
30.800
Наместо да се радуваат, во умот им е само Барса, комплекси набивани со години :D
Ти си пишал бесценето е да гледаш кога губи Реал и сега ние комплекси...разликата е што ние Барса ја гледаме само кога игра против Реал.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.410
Поени од реакции
38.931
БЕНЗЕМАА БЕНЗЕМААА УБИЦО АРАПСКИ ЦИГАНАА :oleee:

Да се гледа тој црниот сурат овејнат како малока е бесценето. Реал кој го ебе и онака е недостижен у ЛШ со 9483249023 титули.

Kajgana Shop

На врв Bottom