- Член од
- 19 јуни 2018
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 77
Затварајте темата ајде.
Само ова да потврдат и слободно.Да покажат дека укинуваат сертификати и комотно нека се прогласи, иако дефакто веќе е. Многу наскоро ќе биде тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затварајте темата ајде.
Само ова да потврдат и слободно.Да покажат дека укинуваат сертификати и комотно нека се прогласи, иако дефакто веќе е. Многу наскоро ќе биде тоа.
Поише Мехмедовиќ би рекол, тој го дрви и укочува процесот на тргање мерки, кои веќе нема ни поента да стојат као што се искажував зошто во некои од моите претходни коментари. Сите можни доктори се за укинување на сертификатите и мнозинството држави ги тргаат ама не нашиве се врвот се знаат они.Министеров вика дека нема ни потреба да се продолжи скринингот во училиштата, затоа што нема позитивни во училиштата.
Толку беше, само намерно да ги вадат од ум родителите, но за тоа се криви Петличковски и Мехмедовиќ.
![]()
Сали: Сега сме во фаза на смирување на четвртиот бран
Нема потреба да се продолжи скринингот кај учениците, бидејќи, според резултатите процентот на инфицирани ученици е многу мал. Бројките на новозаразени секојдневно се следат и сега се наоѓаме во фаза на смирување на четвртиот бран, вели министерот за здравство, Беким Сали.www.mkd.mk
Јас се сомневам дека и доколку падне бројот под 1000 вкунпо во цела Македонија мерките нема да ги тргнат се додека не ги потрошат сите залихи на вакцини не затоа што тие така сакаат туку затоа што калето така им наредува.Поише Мехмедовиќ би рекол, тој го дрви и укочува процесот на тргање мерки, кои веќе нема ни поента да стојат као што се искажував зошто во некои од моите претходни коментари. Сите можни доктори се за укинување на сертификатите и мнозинството држави ги тргаат ама не нашиве се врвот се знаат они.
Значи да чекаме да им пројдат роковите и у Дрисла директ да ги пратиме па да кратиме мерки. Јако. Пошто залихите нема НИКОГАШ да се потрошат. Народот е буден и знае веќе со што си има работа и дека е се за бизнис, Омикрон варијантата сите ги фаќа нема ни потреба од вакцини, и тоа е главната причина што многу држави веќе тргнаа мерки на светско ниво, еве и САД веќе и мандати за маски тргаат (не дека Флорида, Тексас и остали поконзервативни држави не тргнаа пред година ама пак). Тоа е тоа.Јас се сомневам дека и доколку падне бројот под 1000 вкунпо во цела Македонија мерките нема да ги тргнат се додека не ги потрошат сите залихи на вакцини не затоа што тие така сакаат туку затоа што калето така им наредува.
Па новинарите се мршојади штом некој политикант ќе фрли некои вести, а политичари се предатори стрвнари,а народот се овци и тоа шарениПрегледај го приврзокот 323489
Новинарите се једино бетер од политичарите. Најгнсна работа се тие тмурни несриќи.
И на мене истото баш пред пола час добив таква СМС порака ? Изгледа очајни што сакаат да потрошат залихи кој се пред поминат рок . Но прашањето е КОЈ МЕ ПРИЈАВИЛ ?Денес ми кажуваат моите им стигнала СМС, на тој и тој датум на името Х, во У часот имате закажано термин за вакцинација. Кој и како во друго име смее и има закажано термин за вакцинација?
Не знам, сигурно матичните го сториле ова, ама баш се изнервирав. Ќе исконтактирам со адвокат, да видам што ќе кажи, онака чисто од инает. Или ќе одам да им се изнаразвикам.И на мене истото баш пред пола час добив таква СМС порака ? Изгледа очајни што сакаат да потрошат залихи кој се пред поминат рок . Но прашањето е КОЈ МЕ ПРИЈАВИЛ ?
Види со адвокатот и што ќе каже и пиши овде да знаат што и како да постапуваме?!Не знам, сигурно матичните го сториле ова, ама баш се изнервирав. Ќе исконтактирам со адвокат, да видам што ќе кажи, онака чисто од инает. Или ќе одам да им се изнаразвикам.
Мислам се е во ред, не дека нешто ми менува, им кажав игнорирајте ја пораката, никому ништо. Само ме изнервира постапката. Треба прво да се јавиш телефонски и да разговараш, не можеш туку така да пријавуваш некој без знаење и согласност.