А да не не си во тек со настаните ти? Ова беше прв натпревар, па така реванш има на 30ти.. па и да го земи Јуве ние барем четврт финале играме, први сме во Серија А.. А вие кај сте?Абе нетуку скокајте гледајте купот зш ви го зеде Јуве (вашиот најголем и најпосакуван трофеј- Каљари)
А да не не си во тек со настаните ти? Ова беше прв натпревар, па така реванш има на 30ти.. па и да го земи Јуве ние барем четврт финале играме, први сме во Серија А.. А вие кај сте?
Е па брат јас табелата ја гледам како што треба, но ти изгледа наопаку ја гледаш.. само така сте пред Интер..Знам дека е прв натпревар , ама два гола дома ви вчукаа , па види ти со 0-0 ајт со здравје.
А ние ДАЛЕКУ ПРЕД вас АКО СВАЌАШ!!!
Има за сите резервирано бе :hahe:
Интер-Сериа А
Милан-ЛШ
Јувентус-Куп
Горан игра? и ако игра коментар за неговата игра накратко ако гледате некој..Лацио води со Фиорентина 2-1 во купот на полувреме!![]()
btw Синдикат , некако го нема после последниот меч на Милан со Аталанта!!Каде е ???
Хаха демек јак противникот.Е па брат јас табелата ја гледам како што треба, но ти изгледа наопаку ја гледаш.. само така сте пред Интер..
А за 2та гола од кое 1 со 2 играчи помалку не се секирам, секој може да прими голови фудбал е ова.. и не игравме со Аталанта туку со Јувентус!
Имаш на телеспорт гледам одвреме наврем има многу трчањеГоран игра? и ако игра коментар за неговата игра накратко ако гледате некој..![]()
Јуве - Б љољ ...Е добро бе
Јуве- Б
Рома- Куп
задоволен![]()
Па колку што се сеќавам ти овде напиша дека Милан ќе ги тепа трите и оп шест бода зад Јувентус!!!Епа првата ја утнавте!!!
Ме има бе како ме нема, оди во Милан фан клубот, таму пиша,м по натпреварите секогаш. Убо играја Милан не сум разочаран, тој шо гледаше знај како изгубија. Можеа и 4-0 да тепат, ама примија изненадно гол и се тргна наопаку, па дури и Каладзе катастрофална грешка напрај. Прочитај ако те интересира.
Шо сакш ПП да ти пишам тебе дека тука сум. И гледај фудбал некогаш, не само Лајвскор и Гол.ком.
Е зато се вика дерби на Италија..Хаха демек јак противникот.
Имаш на телеспорт гледам одвреме наврем има многу трчањеи фиорентина прат убај шанси. Пандев игра ама јас досега не го видов.
Извини ако те натерав да ги гледаш. Ама д отогаш имаше интересни акции. барем ко ќе свикаше онај со романецот (пооо глуп јазик) гледав репетиците. За последните 30 минути се сложвам и јас застанав да ги гледам поретардиран фудбал не памтам кога сум гледал.Е зато се вика дерби на Италија..
Лацио - Фиорентина погледав последните 30 минути катастрифа игра..
Грешки во секоја акција, промаршувања како најголеми аматери..