Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да не не си во тек со настаните ти? Ова беше прв натпревар, па така реванш има на 30ти.. па и да го земи Јуве ние барем четврт финале играме, први сме во Серија А.. А вие кај сте?Абе нетуку скокајте гледајте купот зш ви го зеде Јуве (вашиот најголем и најпосакуван трофеј- Каљари)
А да не не си во тек со настаните ти? Ова беше прв натпревар, па така реванш има на 30ти.. па и да го земи Јуве ние барем четврт финале играме, први сме во Серија А.. А вие кај сте?
Е па брат јас табелата ја гледам како што треба, но ти изгледа наопаку ја гледаш.. само така сте пред Интер..Знам дека е прв натпревар , ама два гола дома ви вчукаа , па види ти со 0-0 ајт со здравје.
А ние ДАЛЕКУ ПРЕД вас АКО СВАЌАШ!!!
Има за сите резервирано бе :hahe:
Интер-Сериа А
Милан-ЛШ
Јувентус-Куп

Горан игра? и ако игра коментар за неговата игра накратко ако гледате некој..Лацио води со Фиорентина 2-1 во купот на полувреме!![]()

btw Синдикат , некако го нема после последниот меч на Милан со Аталанта!!Каде е ???
Е па брат јас табелата ја гледам како што треба, но ти изгледа наопаку ја гледаш.. само така сте пред Интер..
А за 2та гола од кое 1 со 2 играчи помалку не се секирам, секој може да прими голови фудбал е ова.. и не игравме со Аталанта туку со Јувентус!

Горан игра? и ако игра коментар за неговата игра накратко ако гледате некој..![]()
и фиорентина прат убај шанси. Пандев игра ама јас досега не го видов.Е добро бе
Јуве- Б
Рома- Куп
задоволен![]()

Ме има бе како ме нема, оди во Милан фан клубот, таму пиша,м по натпреварите секогаш. Убо играја Милан не сум разочаран, тој шо гледаше знај како изгубија. Можеа и 4-0 да тепат, ама примија изненадно гол и се тргна наопаку, па дури и Каладзе катастрофална грешка напрај. Прочитај ако те интересира.
Шо сакш ПП да ти пишам тебе дека тука сум. И гледај фудбал некогаш, не само Лајвскор и Гол.ком.
Е зато се вика дерби на Италија..Хаха демек јак противникот.
Имаш на телеспорт гледам одвреме наврем има многу трчањеи фиорентина прат убај шанси. Пандев игра ама јас досега не го видов.

Е зато се вика дерби на Италија..
Лацио - Фиорентина погледав последните 30 минути катастрифа игра..
Грешки во секоја акција, промаршувања како најголеми аматери..