OMG!!
Пилот
Не секој, он конкретно за тебе збореше.Не секој што размислува различно од тебе е глуп!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не секој, он конкретно за тебе збореше.Не секој што размислува различно од тебе е глуп!
Ne ti se pogodilo u krevet I ne si stapnal na ludiot kamen pa da vidis kako ke gi delis zenite. Ke ebes mnogu, ke gi delish na kategorii kako sto ti si sakash ama ako imas sreka da ti se pogodi kako kluce I katance ,togash ke razberes I nema ni da prasas ni da pravis matematiki so mozok.Каква фрустрација осетив у коментаров, леле.
Прво секој си има свое мислење. Тоа што живееме у 21 век каде што мнозинството вредности се уништени не значи дека треба да се оправдуваат одредени работи.
Баш спротивно, само млади и несигурни мажиња сакаат жени кои што имале двоцифрен број на партнери. Ниту еден сериозен и зрел маж нема да дозволи за партнерка да земе типка која што ни самата не знае кој ја растурал, која што е пијана секој викенд, за која што чување невиност или пак невиноста како концепт е смешна и небитна работа.
Мене лично да, ми смета доколку потенцијалната партнерка имала огромна сексуална историја, поготово доколку имала односи со одредени луѓе. Дефинитивно повеќе ги ценам тие кои што си ја чуваат невиноста и се свесни дека интимноста не се споделува се секого.
И за крај, ќе ви откријам нешто. Добар дел од мажите ги делат жените на оние кои што би ги ебеле и на оние кои што би ги женеле. Вие самите бирате во која група ќе бидете.
Тоа најглуп/а можеш да и го кажеш дома на мајкати а тука секој си има право на сопствено мислење. Не секој што размислува различно од тебе е глуп!
Не можев да најдам тема за невиноста па тука ќе пишам, ако треба преместете.
Дали би биле со девојка која нее невина? Зошто не а зошто да?
Ќе речите 21век вака онака.. Али ако се работи за озб. врска тешко е да се сфати тоа ако едниот партнер е невин. Значи нее проблемот во парчето месо т.е хименот кој го нема туку во нејзината психологија и психата на тој што и ја земал невиноста. Онаа веќе нее невина психички, врз нејзината интима некој друг се задоволувал, некој друг доживувал задоволства, некој друг и ја знае интимата и некој друг се уште се присеќа и враќа мисли како ја онадел или обратно, за неа исто важи. Тоа е проблемот.
Ти и тој може слободно да ми дувнете овде доле кај јајцињаваtokmu taka eve on vika deka si najglup... jas potvrduvam apsolutno si najglup.
Автоматски споено мислење:
u princip najdosadni i apla najlos seks se nevini. tintranje treba pa ova ne bilo pogodeno, vaka taka...filmovi u pm... ok e toa na 16 - 18 ama podocna e apla bez vrska.
toa drugovo boldiranoto e glupost nevidena. ti be partnerka baras ili krava? ako ti treba zivotince ili kolicka idi kupi si toa, a ako veke sakas partner sosema e vo red i dvajcata da ste imale nekoj predhodno.
Ти и тој може слободно да ми дувнете овде доле кај јајцињава
Си го бараше, си го доби... сега ќјути сиti najbolje na temite za gejovi da delis soveti... pederakis limunada valjda toa povise razbiras
taman za koli i kilometrazi ke si zborite
Секој може да каже бројка што му одговара или бројка за која се "очекува да биде соодветна" за другата страна, нели? Значи, никој, никогаш не може да знае со сигурност дали таа бројка е реална, намалена или претерана.Каква фрустрација осетив у коментаров, леле.
Прво секој си има свое мислење. Тоа што живееме у 21 век каде што мнозинството вредности се уништени не значи дека треба да се оправдуваат одредени работи.
Баш спротивно, само млади и несигурни мажиња сакаат жени кои што имале двоцифрен број на партнери. Ниту еден сериозен и зрел маж нема да дозволи за партнерка да земе типка која што ни самата не знае кој ја растурал, која што е пијана секој викенд, за која што чување невиност или пак невиноста како концепт е смешна и небитна работа.
Мене лично да, ми смета доколку потенцијалната партнерка имала огромна сексуална историја, поготово доколку имала односи со одредени луѓе. Дефинитивно повеќе ги ценам тие кои што си ја чуваат невиноста и се свесни дека интимноста не се споделува се секого.
И за крај, ќе ви откријам нешто. Добар дел од мажите ги делат жените на оние кои што би ги ебеле и на оние кои што би ги женеле. Вие самите бирате во која група ќе бидете.
"Никад не питајте жену да вам каже нешто од своје прошлости.Каква фрустрација осетив у коментаров, леле.
Имаш право за одредени работи. Соодветен број за таква работа е субјективно, за некого може одреден број да е малку и прифатлив, за некој па не. Кога малку ќе застанеме и загледаме, се е субјективно, затоа и е залудно да се расправаме за тоа кој е - а кој не е во право.Секој може да каже бројка што му одговара или бројка за која се "очекува да биде соодветна" за другата страна, нели? Значи, никој, никогаш не може да знае со сигурност дали таа бројка е реална, намалена или претерана.
Сфаќам што сакаш да кажеш, ама бројката е ирелевантна. Важно е само партнерите да ги согласат своите ставови по тоа прашање, независно какви се истите.
Многу убав цитат."Никад не питајте жену да вам каже нешто од своје прошлости.
Ниједна не воли да има прошлост, нити јој даје какву цену; а ако вам крије прошлост, то није зато да њу сачува за себе, него да вас не изгуби. Ако хоће да прећути прошлост, то је и зато што је жена према прошлости одиста равнодушна, јер жена по природи није романтик. Жена не подноси спомен. Она бездушно све крије јер не жели да има очи ни на чему што није у вези са човеком којег воли у том тренутку. Жена живи с дана на дан." -Јован Дучиќ (Благо цара Радована)