kaj moze da gi najdeme ovie filmovi?Правев деновиве update на тоа што имам / што немам од нашиве филмови, па еве што остана да ми фали:
1. Малиот човек - Жика Чукулиќ - 1955
2. Јужна патека - Стево Црвенковски - 1982 (го имам гледано филмов, во Кинотека, но го немам на хард диск)
3. Movie - Иво Трајков - 2007
4. Судијата - Жанета Вангели - 2007
5. Мојот татко - Шќипе Нуредини - 2013
6. Каде се парите - Владимир Петровски Картер - 2015
7. Ругање со Христос - Јани Бојаџи - 2018
8. Making OFF - Кузман Кузмановски - 2018
9. Најтешкото нешто - Сердар Акар - 2020
10. TM - Ивица Димитријевиќ / Мартин Иванов - 2020
11. Исчезнатиот - Арбен Тачи - 2021
Добро е, се намалија филмовите од кои нема трага и глас, се надевам уште некој од овие ќе се најде. За поновите сум убеден, најголем преоблем се Малиот човек и Јужна патека. Ако некој има нешто од ова или знае каде може да се најде, кажувајте!
Еве како изгледа фолдерот сега:
Прегледај го приврзокот 320489
Повеќето ги има на trackermk. Е сега, за повеќето нема сидери, ама ако ти треба некој конкретен филм, кажи ќе држам seed јас.kaj moze da gi najdeme ovie filmovi?
Па не би било лошо сите филмови на купче да ги ставиш во еден торент и да ги сидаш...Повеќето ги има на trackermk. Е сега, за повеќето нема сидери, ама ако ти треба некој конкретен филм, кажи ќе држам seed јас.
Се мислев тоа многу пати да го направам, ама ми е страв.Па не би било лошо сите филмови на купче да ги ставиш во еден торент и да ги сидаш...
Нема што да ти е страв, јас ги ставив Солунски Патрдии ДВД издание да се сидува ништо страшно...нема да ти чукне полиција на вратаСе мислев тоа многу пати да го направам, ама ми е страв.
Абе за „Солунски Патрдии“ и „Фросина“ ОК, нормално дека нема што да ми е страв, ама за „Снежана на крајот умира“, „Хомо“, „Сестри“, „Најтешкото нешто“, „Дедо и внук“... филмови од кои дел се уште поставени на стриминг сервиси како Netflix и Cinesquare... не знам. „Снежана...“ уште не ни имал премиера во кино кај нас.Нема што да ти е страв, јас ги ставив Солунски Патрдии ДВД издание да се сидува ништо страшно...нема да ти чукне полиција на врата
Го сакам ХомоАбе за „Солунски Патрдии“ и „Фросина“ ОК, нормално дека нема што да ми е страв, ама за „Снежана на крајот умира“, „Хомо“, „Сестри“, „Најтешкото нешто“, „Дедо и внук“... филмови од кои дел се уште поставени на стриминг сервиси како Netflix и Cinesquare... не знам. „Снежана...“ уште не ни имал премиера во кино кај нас.
Немам ништо против кога си снимаат на своја рака со свои пари филмови, ама ова е веќе Ш продукција што и Боливуд не ја достигнува.Леле трејлеров... во секој момент очекував Стивен Сигал да излезе од негде
Ама и ти си крив што ги споделуваш овде Патот до кенгурите е подобро од ова...
Го има на trackermk.Го сакам Хомо
Во меѓувреме ми го пратијаГо има на trackermk.