Од каде имаш бабати од пензијата си купи или Дедо Мраз ти ја донесе?Дрога, не благодарам....имам.
Што се понашате со вакви постови?
Демек фраечиња ќе изиграваме.
Од каде имаш бабати од пензијата си купи или Дедо Мраз ти ја донесе?Дрога, не благодарам....имам.
Нормално дека те дига, затоа што те прави хиперактивен. И не можеш да престанеш да збориш, имаш вештачки наплив на енергија, немирен си и не можеш да се концентрираш на една ствар.mozebi amphetamin najdolgo onaka me diga i "mi se dopaga" takov sum po priroda "centar na vnimanieto" a ova me "fokusira" :pos2:
koga si po dejstvo na amphetamin - receptorite funkcioniraat na skoro dva pati posilno nivo - mozokot prima "impulsi" kako nikogas - ova najseriozno - so zdrava ishrana nemas gajle - bar zasega - se razbira !!!!
prekini poditno,ispolni si go vremeto so sport iskacanje so prijateli i nesta koi te ispolnuvaat za voopsto da nemash vreme da dojdes do idea da zemes diezepam.molam za pomos.pijam mnogu dizapami premogu veke dolgo vreme okolu 9o piluli na den a sega pocnav i da gi mesam so alkohol.soveeeeeeetttttttttt molam
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:molam za pomos.pijam mnogu dizapami premogu veke dolgo vreme okolu 9o piluli na den a sega pocnav i da gi mesam so alkohol.soveeeeeeetttttttttt molam
Не можам да ти кажам што да правиш, ама мој пријател отиде у Бардовци на рехабилитација , Господ да го прости...molam za pomos.pijam mnogu dizapami premogu veke dolgo vreme okolu 9o piluli na den a sega pocnav i da gi mesam so alkohol.soveeeeeeetttttttttt molam
Deksametazon (9-Fluor-16α-methylprednisolon) e vestacki Glukokortikoid,so imunsupresivno i antiinflamatoricko dejstvo i dolgo dejstvuva, a ne spaga vo grupata na antidepresiva.Ima shirok spektrum na upotreba megu koi vo postoperativnata nega protiv losenje i povrakanje, se koristi isto kako krema pri alergiski reakcii na kozata,pri akuten astma napad, kranialna trauma, kranialen odem,vo aktivnite fazi na hronicen poliartritis i poretko kako koanelgetika se koristi vo paliativnata medicina.Sto bi znacelo deka ne e antidepresiva tuku glukokortikoid
Абе забораив ја да ти кажам за воа.Мене ми го препишаа за големиот оток со гној шо ми се појави на еден соседен заб после вадење на умник, покрај пеницилинот.
Приметив на она ливченцето во несакани ефекти при краткотрајна употреба беше спомната ментална пореметеност :nesvest:, а нешто ми го имаа спомнато у контекст со антидепресанти.
Подобар одговор неможев да очекувам, фала многу :smir:.
Жалам дечаци за офтопикот.
ЛОЛ!! За да откачат!! Не! До сега од Кафетин такво нешто ми се нема случено. Има луѓе кои без Кафетин не можат! Некои и претеруваат! Јас на пример кога учев или имаше промени на време имав главоболки и без 3,4 или 5 кафетина на ден јас не функционирав. Ама сега се средив среќа, со витамински и др. терапии, имунитетот да ми се подобри, и не ме боли глава толку често.Чекај,има луге шо употребуат Кафетин за да се откачат?!?
И какво е дејството,филингот?
Пазете од едни мали плаво-бели капсули.ЛОЛ!! За да откачат!! Не! До сега од Кафетин такво нешто ми се нема случено. Има луѓе кои без Кафетин не можат! Некои и претеруваат! Јас на пример кога учев или имаше промени на време имав главоболки и без 3,4 или 5 кафетина на ден јас не функционирав. Ама сега се средив среќа, со витамински и др. терапии, имунитетот да ми се подобри, и не ме боли глава толку често.
Пазете луѓе со таблети да не завршите како Heath Ledger на пример- измешал неколку вида на таблети на рецепт што ги имал и оп си умре човекот млад.