Дрога ( Наркотични дроги )

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Не штетат?Па ти земај си по едно апче или повеке(зборвиме за претерување)или пак нешто посилно пр.апчиња за срце или нешто слично ќе видиме дали нема да има последици.Ако се предозираш со апчиња може да настапи смрт истото како што е и кај дрогата.

Божица што стуидраш, и ако не студираш во која сфера ти е работата ако работиш?

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Божица што стуидраш, и ако не студираш во која сфера ти е работата ако работиш?
Медицина не.Ама сепак сум во право,јас не викам да земаме дрога и јас сум против неа,ама немам ништо против оние некои послаби дроги,да не ме сватите погрешно.Како што кажав имам другари што земаат и не им фали ништо,но не претеруваат.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Медицина не.Ама сепак сум во право,јас не викам да земаме дрога и јас сум против неа,ама немам ништо против оние некои послаби дроги,да не ме сватите погрешно.Како што кажав имам другари што земаат и не им фали ништо,но не претеруваат.

Не пошто тресна зелена во тој постот кај што ги спомна лековите и не си свесна за тоа, ама тоа можат тоа да го препознаат само тие што се занимаваат со биомедицински науки.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Не штетат?Па ти земај си по едно апче или повеке(зборвиме за претерување)или пак нешто посилно пр.апчиња за срце или нешто слично ќе видиме дали нема да има последици.Ако се предозираш со апчиња може да настапи смрт истото како што е и кај дрогата.
Leksilium, Metadon, Mendeleks, Lorami, Tromadoli i uste Bog znae kolku drugi apcinja so zloupotrebuvanje se polosi od BILO KOJA droga..
Osven tie za koj sto se znae vise od sekoe normalno apce so preteruvanje se slucuva istoto..Poveketo apcinja doprinesuvaat do pobrza smrt duri i od heroinot.. Povtoruvam - so zloupotrebuvanje.. Imam slusnato i za zavisnici od KAFETIN!! E sea podrazmislete dali ne stetat..

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Leksilium, Metadon, Mendeleks, Lorami, Tromadoli i uste Bog znae kolku drugi apcinja so zloupotrebuvanje se polosi od BILO KOJA droga..
Osven tie za koj sto se znae vise od sekoe normalno apce so preteruvanje se slucuva istoto..Poveketo apcinja doprinesuvaat do pobrza smrt duri i od heroinot.. Povtoruvam - so zloupotrebuvanje.. Imam slusnato i za zavisnici od KAFETIN!! E sea podrazmislete dali ne stetat..
zatoa i takvite lekovi se sekade na zapad so strooog recept i se pazi na kogo se prepisuva i pacientot da ne razvie zavisnost od istiot, e sea sto nie sme diva liga pa sekoj moze da dojde do tie lekovi e drug muabet veke.Druga rabota lekovite sto gi nabroja se lekovi za smiruvanje ili za bolka, i veruvaj mi imaat mnogu porazlicen nacin na deluvanje otkolku bilokoja droga, ama toa gago neka ti objasni bidejki toa e negov sektor.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
ZlObNiCa rasprasaj se kolku ima zavisnici od tie lekovi sto se prijavuvaat namerno vo narkomanski bolnici za da mozat da gi dobivaat gaga..
Smetaj deka toa se faci na koi sto heroinot NE IM E DOVOLEN!
Pa vidi kakvo e dejstvoto na lekovite..

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Не пошто тресна зелена во тој постот кај што ги спомна лековите и не си свесна за тоа, ама тоа можат тоа да го препознаат само тие што се занимаваат со биомедицински науки.
Во секој случај мислев за претерување и кога се земаат без потреба.а кога има потреба од нив нормално дека се позитивни јас,можеби не се искажав добро.:pipi:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Чекај,има луге шо употребуат Кафетин за да се откачат?!?
И какво е дејството,филингот?

Kajgana Shop

На врв Bottom