ne mi e kompleks - ima mn. postrasni raboti ko naprimer : "kradenje od narodot" nasite politicari , homoseksualnostta - odvratno e!ubivamje , pedofilija .... razbiras - "morbidni nesta"!Сакам да знам како ти ја сфаќаш дрогата?
Благодарам,ne mi e kompleks - ima mn. postrasni raboti ko naprimer : "kradenje od narodot" nasite politicari , homoseksualnostta - odvratno e!ubivamje , pedofilija .... razbiras - "morbidni nesta"!
drogata - stimlans - nesto koe ti dava razlicni "gledista"! lsd - te pravi ona sto nikogas ne si go predstavil - varijanti i moznosti ...
amphetamin - "sokol" seriozno nemas poim kolku si "fokusiran" konkretno vo sesija !
gras - te pravi "glup" "spor" -
onaka kako "lekarstva" - znaes do kolku nosi tvojot organizam kako da ja "vozis" i da "uzivas"
...
se nadevam deka te pocestiv so dostoen odgovor :smir:
mozebi amphetamin najdolgo onaka me diga i "mi se dopaga" takov sum po priroda "centar na vnimanieto" a ova me "fokusira" :pos2:Благодарам,
но што од овие што ги наброја преферираш ти? До каде си отишол најдалеку и до кога? се извинувам со директни прашања, но битни се информации од поискусните.
pa mislam deka amerikanskite marinci redovno go "pukale" vo vietnam .Значи амфетаминот да му се даде на војник и да шиба во напад, нема да осеќа напор и нема да се уморува
Да шибаш ама после дезиорентираност и куп работи. Значи не ти вреди затоа што ќе се оштетиш од after ефектите. Како кај многу дроги.Значи амфетаминот да му се даде на војник и да шиба во напад, нема да осеќа напор и нема да се уморува
Хомосексуалноста барем не го оштетува мозокот и слично и не е ризично по твоето здравје.ne mi e kompleks - ima mn. postrasni raboti ko naprimer : "kradenje od narodot" nasite politicari , homoseksualnostta - odvratno e!ubivamje , pedofilija .... razbiras - "morbidni nesta"!
drogata - stimlans - nesto koe ti dava razlicni "gledista"! lsd - te pravi ona sto nikogas ne si go predstavil - varijanti i moznosti ...
amphetamin - "sokol" seriozno nemas poim kolku si "fokusiran" konkretno vo sesija !
gras - te pravi "glup" "spor" -
onaka kako "lekarstva" - znaes do kolku nosi tvojot organizam kako da ja "vozis" i da "uzivas"
...
se nadevam deka te pocestiv so dostoen odgovor :smir:
Зошто баш мора канта? Од кај го заклучи тоа?Кантаааа...стана излишна веќе темава
Па нели и тоа спаѓа под наркотици? Овај де дрогаA cejte od kaj dojde temava do amfeti?
Нема никаква шема, секој има право да си каже што мисли па макар и да е зависник на наркотични средства.Бреј бреј сите се испофалија се испоотворија аууу шема а ? :pos2:
Абе sonne? Acid brother!:pos2: праиме една сесија а?
ајде поздрав и сите со памет во глава, лангзам :wink:
пиис
ne sekoj ima pravo da se educira - podobro vaka na "fin" nacin ... odkolku so "pristap" : "vakvo - onakvo" ....Бреј бреј сите се испофалија се испоотворија аууу шема а ? :pos2:
Абе sonne? Acid brother!:pos2: праиме една сесија а?
ајде поздрав и сите со памет во глава, лангзам :wink:
пиис