Дрога ( Наркотични дроги )

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Сакам да знам како ти ја сфаќаш дрогата?
ne mi e kompleks - ima mn. postrasni raboti ko naprimer : "kradenje od narodot" nasite politicari , homoseksualnostta - odvratno e!ubivamje , pedofilija .... razbiras - "morbidni nesta"!
drogata - stimlans - nesto koe ti dava razlicni "gledista"! lsd - te pravi ona sto nikogas ne si go predstavil - varijanti i moznosti ...
amphetamin - "sokol" seriozno nemas poim kolku si "fokusiran" konkretno vo sesija !
gras - te pravi "glup" "spor" -
onaka kako "lekarstva" - znaes do kolku nosi tvojot organizam kako da ja "vozis" i da "uzivas"
...
se nadevam deka te pocestiv so dostoen odgovor :smir:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
ne mi e kompleks - ima mn. postrasni raboti ko naprimer : "kradenje od narodot" nasite politicari , homoseksualnostta - odvratno e!ubivamje , pedofilija .... razbiras - "morbidni nesta"!
drogata - stimlans - nesto koe ti dava razlicni "gledista"! lsd - te pravi ona sto nikogas ne si go predstavil - varijanti i moznosti ...
amphetamin - "sokol" seriozno nemas poim kolku si "fokusiran" konkretno vo sesija !
onaka kako "lekarstva" - znaes do kolku nosi tvojot organizam kako da ja "vozis" i da "uzivas"
...
Благодарам,

но што од овие што ги наброја преферираш ти? До каде си отишол најдалеку и до кога? се извинувам со директни прашања, но битни се информации од поискусните.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Благодарам,

но што од овие што ги наброја преферираш ти? До каде си отишол најдалеку и до кога? се извинувам со директни прашања, но битни се информации од поискусните.
mozebi amphetamin najdolgo onaka me diga i "mi se dopaga" takov sum po priroda "centar na vnimanieto" a ova me "fokusira" :pos2:
acid imam ednas - neverojatno ako se sekiras i ne ti e "strav" sprema :eek:ftopic:tvoite mislenja : bi ti doslo extra iskustvo!gledam deka se odbiras od fiziologija :smir:
ne mi smeta da kazuvam zatoa e forumov da razmenime informacii :pos2:
gras da ama ko sto ti kazav "spor" si !
znam deka "smrtta" nema nikogas da ja zemam * si go vetiv * mi propadnnaa mn. prijateli - zalam za niv , onaka posle "hors" lugeto se "cudovista" do vcera so dusa si cekal da go vidis i op nekoj "dzanak" od "ubavo" detence - narkoman - zana slika !
koga si po dejstvo na amphetamin - receptorite funkcioniraat na skoro dva pati posilno nivo - mozokot prima "impulsi" kako nikogas - ova najseriozno - so zdrava ishrana nemas gajle - bar zasega - se razbira !!!!
nisto za mene bese cest
pozZ

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Значи амфетаминот да му се даде на војник и да шиба во напад, нема да осеќа напор и нема да се уморува:)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Значи амфетаминот да му се даде на војник и да шиба во напад, нема да осеќа напор и нема да се уморува:)
pa mislam deka amerikanskite marinci redovno go "pukale" vo vietnam .
silata ti e navistina ... " te laze silata" :pos2::pos2::pos2:
- jas hipik sum po svakanje : preferiram " mozokot" :smir:
ama after-efekt : se cuvstvuvas izmoren - posle celata "euforija" ima (logicno) momenti koga organizmot treba da gi "navaksa" hormonite - pa si ... nikakov !!!!
:smir:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Да шибаш ама после дезиорентираност и куп работи. Значи не ти вреди затоа што ќе се оштетиш од after ефектите. Како кај многу дроги.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
...
Хомосексуалноста барем не го оштетува мозокот и слично и не е ризично по твоето здравје.

Многу убијци извршиле убиства под дејство на дрога!

Фокусиран можеш да бидеш и без дрога!

Marija88

Почетник...како неее
Член од
4 август 2007
Мислења
21
Поени од реакции
1
Aбе Милане, јес да пред скоро време се врати од војска ама немој луди идеи низ гла да ти се вртат-немој сеа амфетамин па трк на бојно поле:smir:
Искористи го то за подобри работи...пример некоја вечер пријатно изненади ја девојка ти со правилно насочен вишок на енергија:sekss:

Јас морам да лупнам мое мислење за дрогата-сум пробала се освен хорс,ама по еднаш до 2пати, освен на трева редовна шо си бев еден период....мислам дека то е стварно личен избор, ако мислиш дека би издржал без да си го уништиш животот-повели! Само не подржвам наметнување на свое мислење врз други т.е. да убедам некој друг да проба, па да испадни дека има лабилен карактер и дека јас сум го вовлекла и сум му уништила живот....а неееее!:zid: Совеста не би ми дозволила...затоа според мене, кој сака нека се дрогира, ама нека не меша други.

И за крај....
Kids, don't buy drugs. Become a rock star and they'll give it to u for free!:vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Кантаааа...стана излишна веќе темава :toe:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
A cejte od kaj dojde temava do amfeti?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.769
Поени од реакции
11.281
Бреј бреј сите се испофалија се испоотворија аууу шема а ? :pos2:
Абе sonne? Acid brother!:pos2: праиме една сесија а?
ајде поздрав и сите со памет во глава, лангзам :wink:
пиис

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Кантаааа...стана излишна веќе темава :toe:
Зошто баш мора канта? Од кај го заклучи тоа?

A cejte od kaj dojde temava do amfeti?
Па нели и тоа спаѓа под наркотици? Овај де дрога:)

пиис
Нема никаква шема, секој има право да си каже што мисли па макар и да е зависник на наркотични средства.

Не е тоа фалење, само може да се извлече нешто паметно.:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
sry :(

пиис
ne sekoj ima pravo da se educira - podobro vaka na "fin" nacin ... odkolku so "pristap" : "vakvo - onakvo" ....
ocigledno ovaa tema ne zasluzuva poveke "moe postiranje" zalam :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom