Real Madrid und Kylian Mbappé einig! Exklusiv-Infos über den Mega-Wechsel
DER Mega-Wechsel des Jahres nimmt Formen an! Real Madrid verpflichtet Kylian Mbappé und macht ihn zum bestbezahlten Fußballer der Welt.
m.bild.de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
m.bild.de
Ова со 10м доплата е за сезонава ако доигра 20 утакмици или општо кога ќе изигра 20? Зашо ако е општо тогаш кој кур astonishing кога секако тие пари ќе ги платат најкасно следна сезона?
Општо, и баш заради тоа дека не се обврзани ништо да им платат сезонава туку е бесплатен трансфер со една клаузула за понатаму. Баш ме интересира што се случува ако го продадат на летоОва со 10м доплата е за сезонава ако доигра 20 утакмици или општо кога ќе изигра 20? Зашо ако е општо тогаш кој кур astonishing кога секако тие пари ќе ги платат најкасно следна сезона?

Пола пост небулози, само објасни како го молеле Дембеле да продолжи договор и oвој ги исшутирал?Види ги барселона еј, не можат да регистрираат играч на free transfer, оусмане дембеле ги исшутира откако цел град го молеше да продолжи договор, таљафико не можат да го земат пошто молеле да дојде на фрее лоан, најдобар бек им е алвес кој игра за да му плаќаат придонеси во пиом. Маме си ебале каков проект. Само филе и делудед барса фанс веруваат на проектов. Несреќана траоре главно појачање им е. Ќе работи втора работа вратар во опиум за да си ја покрие платата.
После потврдава дека Мбапе ќе дојде во Реал на фри и јас имам чуство дека и Халанд ќе го искешираат 75 за трансфер и тоа тракатанците се на се 120-130 и наредни 10-12 години чао рагаци.