Македонија све ти е опростено, овие поголема банана држава и од нас испаднаа..Не сум некој симпатизер на Новак, на моменти има доста антипатични ставови, на све тоа луда фамилија, ама ова испадна борба против антиваксери а не против самата корона..Лично сум вакциниран, немам време да се замарам со вакцини, ама од таа гледна точка, иако добро се справуваат со короната, тие бараат ситница само да докажат муда и да докажат како се број 1 и да го шутнат него,бидејки тој е единствен од сите што коментира јавно против вакцини...1 година беа затворени ко робови, никој не смееше да влезе ни да излезе...Се сложувам дека правилата се тие, и мора секој да ги почитува, без разлика кој си, ама прашањето е дали тие правила се без кршење на човекови права...Е сега, да не се вртеше све околу парите, сите тенисери да си одат дома и тоа е тоа...Вакциниран сум, па моментално си седам дома со корона, што ме интересира дали тие околу мене се вакцинирани или не, баравте вакцини, се боцнавне, и заврши короната? Омикрон, фикрон, па еве пола држава е позитивна...3та доза бустер, 4та, 7 дози ехеее, уста ве ебам и вас и љиљаците...