Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што со оваа истрескана глупост на темава?
Еве кажи ми која е поентава на ова што си го пишал, на тепка си тераш некои измислиени муабети и мислиш најпаметен си, толку паметњакуеш по темиве со коронава глеам у една од нив еден те помешал мислел чоекот дека си доктор, а не никој и ништо.
Каква врска има ова, со пропишани критериуми базирани на наука во Австралија кои сега ти паметниот тука ги негираш а притоа замараш кај стигнеш да се повикуваме на истата наука, критериуми кои ти овозможуваат да не си вакциниран зашто се можни одредени компликации. Која ти е оваа глупа логика дека мора да си ептен нешто болен пред умирање, да имаш некоја таква болест, па само тоа да значи дека може да те тргнат од вакцинирање. Демек нема болести со кои човек може да живее и 100 години, а притоа да ти направат компликација ако примиш вакцина, така? Игор4е од немачка знае, иако врска нема со медицина, редовно ги плука рамноземјашите и анти ваксерите, а притоа самиот он се праи паметен на теми каде неговото знаење се множи со 0, а и тоа е дискутабилно.
Никаква разлика нема меѓу ''разбудените'' ко тебе, и таквите, у дилема сум кој е бетер за денешниов свет aли и едните и другите дефакто го истеравте истиот у три лепе и е дојдено до точка од која нема враќање.
Каде пишува дека му фали документ, направи скриншот, заокружи со црвено.Стварно не мислев дека си волку напорен лик ама ајде чим си запнал еве повели
Значи ти постирав и претходно изјава, еве ти и со линк сеа, ако и ова не ти е доволно тогаш не знам. Сум форсирал![]()
Ја не се потресуем, во моментот кога се увлече цела политичка елита во Австралија у случајов настапот на Новак на АО завшри, соочен сум со тој факт.Така е @Syn не се потресувај само многу од судбината на Ноле.
Концептот на форумот е да си пишуваме. Далеку сме да бидеме експерти во све ама ете секаде пишуваме. Мене тригерот не ми беше вакцината туку величењето на Ноле, прво од неговите а потоа на многу други. Форум е, си пишуваме, ако не сум во право пиши против тоа а не лични препуки кои се само доказ дека или не сакаш или не можеш да ме негираш. Ништо лично.Ја не се потресуем, во моментот кога се увлече цела политичка елита во Австралија у случајов настапот на Новак на АО завшри, соочен сум со тој факт.
Али ти прекини да се правиш паметен на теми за кои немаш апсолутно никакво познавање, или веќе ако го правиш тоа, барем користи некои корисни линкови на таа тема, види како стојат работите, па после пишувај.
trigger имаш а видиш некој муабет на форумов за вакцини, на темиве за тенис никогаш не си пишувал али ти се упали тригерот зашто Новак не бил вакциниран.
Еве еден пример за хаосот кој може да го креира АО, извесна Ворачова, тенисерка некоја од Чешка, небитна нормално зашто не е Новак, веќе е влезена во Австралија и играла на турнири како невакцинирана. Причина зашто не била вакцинирана е зашто имала Ковид во последни 6 месеци, нешто што АО како известување го пуштила до сите тенисери дека може да дојдат во земјата ако не се вакцинирани но притоа имале ковид во последните 6 месеци.
Типката влегла, никој А не кажал, до ден денешен не се ни знаело која е што е како е и слично, не беше обвинета дека добива специјален третман јер је богата и слично, или зашто е име во тенисот, и денес и она е земена и однесена во хотел зашто федералните власти тоа не го дозволуваат.
Ова е само уште еден пример дека АО како посредници ја усеруваат работата, а не тенисерите, или Новак, Новак отпатувал таму така како што му е кажано од организаторот на турнирот, како што бидува секогаш кога некој ти посредува за ваква работа.
Работата е што за Новак сум прилично убеден дека немал ковид задњи 6 месеци, тоа веќе пишав поназад, играше на сите турнири скоро и надвор од тенисот редовно тераше хуманитарни ствари и објавуваше на инстаграм, доста активен беше. Најверојатно има наведено болест како критериум за невакцинирање.
А ова со ковид и задњи 6 месеци, организаторот треба да си сноси вина, со тоа под знак ? ја ставаа и регуларноста на АО ако се испостави дека вакви пријави поднеле голем број на тенисерии тенисерки и истите се впишани ко учесници на АО.
Па нема што да те негирам, ти се исмеваш на рандом болести, не мора да е Новак во прашање, имаш 100 болести кои човек може да ги носи цел живот и да живее без проблем ако притоа внимава што внесува во својот организам.Концептот на форумот е да си пишуваме. Далеку сме да бидеме експерти во све ама ете секаде пишуваме. Мене тригерот не ми беше вакцината туку величењето на Ноле, прво од неговите а потоа на многу други. Форум е, си пишуваме, ако не сум во право пиши против тоа а не лични препуки кои се само доказ дека или не сакаш или не можеш да ме негираш. Ништо лично.
the ABF can confirm that Mr Djokovic failed to provide appropriate evidence to meet the entry requirements to Australia, and visa has been subsequently cancelled.Каде пишува дека му фали документ, направи скриншот, заокружи со црвено.![]()
Ја не се потресуем, во моментот кога се увлече цела политичка елита во Австралија у случајов настапот на Новак на АО завшри, соочен сум со тој факт.
Али ти прекини да се правиш паметен на теми за кои немаш апсолутно никакво познавање, или веќе ако го правиш тоа, барем користи некои корисни линкови на таа тема, види како стојат работите, па после пишувај.
trigger имаш а видиш некој муабет на форумов за вакцини, на темиве за тенис никогаш не си пишувал али ти се упали тригерот зашто Новак не бил вакциниран.
Еве еден пример за хаосот кој може да го креира АО, извесна Ворачова, тенисерка некоја од Чешка, небитна нормално зашто не е Новак, веќе е влезена во Австралија и играла на турнири како невакцинирана. Причина зашто не била вакцинирана е зашто имала Ковид во последни 6 месеци, нешто што АО како известување го пуштила до сите тенисери дека може да дојдат во земјата ако не се вакцинирани но притоа имале ковид во последните 6 месеци.
Типката влегла, никој А не кажал, до ден денешен не се ни знаело која е што е како е и слично, не беше обвинета дека добива специјален третман јер је богата и слично, или зашто е име во тенисот, и денес и она е земена и однесена во хотел зашто федералните власти тоа не го дозволуваат.
Ова е само уште еден пример дека АО како посредници ја усеруваат работата, а не тенисерите, или Новак, Новак отпатувал таму така како што му е кажано од организаторот на турнирот, како што бидува секогаш кога некој ти посредува за ваква работа.
Работата е што за Новак сум прилично убеден дека немал ковид задњи 6 месеци, тоа веќе пишав поназад, играше на сите турнири скоро и надвор од тенисот редовно тераше хуманитарни ствари и објавуваше на инстаграм, доста активен беше. Најверојатно има наведено болест како критериум за невакцинирање.
А ова со ковид и задњи 6 месеци, организаторот треба да си сноси вина, со тоа под знак ? ја ставаа и регуларноста на АО ако се испостави дека вакви пријави поднеле голем број на тенисерии тенисерки и истите се впишани ко учесници на АО.
Тениската федерација таму, не АО како турнир, ама они се организатори, читај сеа какви работи испливуваат на површина, и што им било кажано на тенисерите.AO ne se nikakvi posrednici. Ova tolku glupo da ne vredi da se komentira. Ima ambasada i vo belgrad i vo monako drug pat neka se obrati kaj sto treba.