- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.776
- Поени од реакции
- 2.754
стај друг линк, video unvailable кажуваМене на ова ми звучи
стај друг линк, video unvailable кажуваМене на ова ми звучи
стај друг линк, video unvailable кажува
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ми ги спаси уште неколкуте останати мозочни ќелии од мислење која можи да биди. ФАЛААААА
Jeeej, ја погодив!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ми ги спаси уште неколкуте останати мозочни ќелии од мислење која можи да биди. ФАЛААААА
,,,lele,,,lele,,,sho ke praevme bez tebe,,,Jeeej, ја погодив!
Нема проблем <3
Од кој период / година е песната?Dali nekoj ja pamti edna powerplay pesna na Antenna5 od Mark Knight ako ne se lazam, koja verzijata od Antenna5 dali bese niven remix ili nesto drugo, ne mozese nigde da se najde. Epten dobra bese.
ПовелиЗначи пола саат веќе ја барам песнава што ја свири (1:46-2:40) и не можам да ја најдам а знам дека ја имам преслушано и се нервирам што не ми текнува која е.. плс хелп
Повели
Фала Фала Фала Фала! Милион пати фала!Дело на Бах
Мислам дека ова беа група изведувачи, повеќе наши пејачи. Песната беше за некоја кампања или манифестација. Ми текнува и мене на делови од текстот ама не можев да ја најдам сега.Релативно нова Македонска рок песна (можеби од 2008 па наваму).
Пеат машко - женски вокал, нешто во стил на патриотска песна.
Неколку текстови од рефренот што успеав да ги слушнам:
Мааакедоооонијо
Македонијо со срцето на дланка
Македонијо ти секогаш си била
После се појавува машки глас нешто сличен на коментатор, кажува дека Македонците треба уште да се "помакедончат" или нешто слично. Кој знае која е песнава нека пише.