- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.021
- Поени од реакции
- 86.427
Interstellar е meh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакав да кажам дека Mr.Nobody е гомно ама и онака веќе доволно ме мразат у овој подфорум па реков ќе поќутам.Interstellar е meh
...Трето полувреме...Пред да ставам 10-ка секогаш го споредувам филмот со Interstellar, Mr.Nobody...
Знаев, знаев... остави ме на мира веќе со тоа!...Трето полувреме...![]()
Може некој да прати линк за симнување од филмов? Не можам да најдам..
Фала- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Ова е причина зашто не би го гледал "филмов". Да сакав театарска претстава да гледам ќе отидев во театар. Ова е исто ко претстава само гледаш од чуден агол и снимено со грд објектив.Единственото интересно ми беше што е снимен цел филм со една позиција на камера, можеби и не е сечен-лепен-монтиран, не знам. 5/10
Е да, филмов слободно може да биде театарска претставаОва е причина зашто не би го гледал "филмов". Да сакав театарска претстава да гледам ќе отидев во театар. Ова е исто ко претстава само гледаш од чуден агол и снимено со грд објектив.
Да, се гледа брзо и камерата и мене ми беше интересна дека статична, не ми сметаше, ама па ништо смешно ни уметничко не видов: цела балканска реалност претставена е во филмот, ама баш на начин што се случува при вакви настани, и ништо повеќе нема. Според мене де, нема ништо повеќебрзо се глеа, уопште не ми сметаше камерата