Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
I wish I had no sense of humor so this trailer would look awesome to me
Зошто ли воопшто се потрудиле да го направат ова,зар немаат ли веќе идеја за оргинални сценарија,тешко дека ќе успеат барем и малку да се доближат до HIMYM.Како малку беше лош првобитниот ужас, па уште и спиноф некој се снимил од срањево
Си ја гледал серијата? Барам нешто да почнам ама после Succession стандардите ми се зголемени, ништо не ми фаќа
Имаш профил на TVTime, да видам што најмногу ти фаќа око, па да ти предложам јас нешто?Си ја гледал серијата? Барам нешто да почнам ама после Succession стандардите ми се зголемени, ништо не ми фаќа![]()
Остај тоа ТВ Тајм, еве ти една на слепоСи ја гледал серијата? Барам нешто да почнам ама после Succession стандардите ми се зголемени, ништо не ми фаќа![]()
Гледано... Сериозно добра.. Нормално дека немам профил на ТВТајм, сега сум released 2.0 и имам профил на Letterboxd....Остај тоа ТВ Тајм, еве ти една на слепо
ДАРК
+1Остај тоа ТВ Тајм, еве ти една на слепо
ДАРК
Повеќето од дискутираните ми на темава ми се гледани...+1
Ама може и е гледана, затоа побарав TVTime.
Sharp ObjectsПовеќето од дискутираните ми на темава ми се гледани...
The Leftovers?Гледано... Сериозно добра.. Нормално дека немам профил на ТВТајм, сега сум released 2.0 и имам профил на Letterboxd....
Eve nesto od mene predlogГледано... Сериозно добра.. Нормално дека немам профил на ТВТајм, сега сум released 2.0 и имам профил на Letterboxd....