- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.407
- Поени од реакции
- 10.711
Џонтра втор профил си отвори? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Краткиов глеј го, баајги пред своето време за '43та и апла очигледно влијанието врз Линч :Иам глеано скоро све од Линч, ама одамна, сеа сакам да ги репризирам поготово Мулхоланд и Лост Хајвеј како најизместени.![]()
Кај мене можи од било каде од било каков интернет, не ќе да е до климата и апликацијата, сигурно има некој проблемПреку грее апликацијата можам да ги командувам климите кога сум дома преку wifi. Проблемот е што кога сум надвор неможам да ги командувам преку интернет.
Дали е можно проблемот да е тоа што мојот оператор користи CGNAT односно немам реална надворешна ИП и како да го решам тоа?
Замислете Broadlink от мерач за струја и прекинувач од 10 евра , можам да ги командувам без проблем, а клими од 800 евра не.
Во право си, се извинувам. Имав акаунт на Јужно Амерички сервер.Кај мене можи од било каде од било каков интернет, не ќе да е до климата и апликацијата, сигурно има некој проблем
Ne be Lorde e.Овој да не и е син на жабата?
Јас имам Хаиер Тундра баш во 25 квадрати изолиран простор и задоволен сум за сега.Дешки планирам да купувам клима ама врска немам од ова што го пишувате овде и би ве замолил да ми предложите марка. Најчесто сум слушал пофалби за Toshiba и Gree, но читајќи ве овде се нешто проблеми се пријавуваат со климиве.
За соба од 25 квадратј станува збор...
Фала ви.