И ја бламче опипав.
Станувам глеам со Ајакс сме паднале, топ, смешки шали заебанции на чет со другарите интераши, три литл брдс, едно друго, проаѓање даље уште една нокаут фаза, контехехехе, израчунав што ќе купиме со парите од ЛШ, Барела слободно нека го казнат 2 утакмици немало да ни треба.
Идам накај град нешто поклони да зиам од фан клуб и да купам кабел за пунач за лап-топ, саат-два натаму наваму и ми се јавува другар и ми вика абе брат што е ова поново ждрепка, и тука со голема доза на возвишеност почнувам да го потчинувам да не чита дојки.мки дудинка.нет, со Ајакс сме паднати све е испланирано. Ми вика абе каков Ајакс пак влечеле сеа со Ливерпул сме, повторно го навредив дека чита стари ждрепки што некој ги праел на ПЕС, ми вика ај ќе видиш ќе ми се извиниш, напраиле утка Виљареал со Манчестер Јунајтед се паднал не смеело од иста група. И тука веќе со официјални навреди и пцовки пристапив, го понижив тотално, ми вика ај океј ќе се пуштиш на интернет и ќе видиш. Му се заканив дека ќе го тепам.
Идам на Стекот да му го дадам поклонот и ми се смее кисело, вика овие од УЕФА блам допреле и му викам како бе така што е ова на што личи, 3 банкари ми објаснуваат овие вака напраиле тие така, Манчестер, Бенфика, Атлетико ПА СВЕ ДА ВИ ЕБАМ.
И ништо постојавме со Стекот надвор на ладно уз тивки муабети епа тоа е брат ај јеби га мош им се повреди Салах, афрички куп, кур се тресе, мош ќе паднат у форма, може ние вака така. На крај дојдовме до заклучок дека е боље да се испадне од Ливерпул неголи од Ајакс.
Си отидов дома.