UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Ццццц се да си ебам!
Напорен ден, хаос се дешава на работа се палам само 5 минути на нет да видам Реал со кој се паднал.
Глеам Бенфика, си правам кафе со една блажена насмевка на лицето, го фрлам курчот на едно 200 луѓе кој за Барса, кој за Ливерпул како ова е лесен пролаз за Реал.

Едно 5 саати без никаков допир со интернет.

Се палам сега и се си ебало матер. УЕФА фатена на дело како мести, ждрепка се преновила, на Реал им се паѓа ПСЖ, Мбапе нема шанси да потпише пред договор во јануари. Се си ебало мајката, у курац да иде.
Што го спречува Мбапе да потпише пред договор во Јануари?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
И ја бламче опипав.
Станувам глеам со Ајакс сме паднале, топ, смешки шали заебанции на чет со другарите интераши, три литл брдс, едно друго, проаѓање даље уште една нокаут фаза, контехехехе, израчунав што ќе купиме со парите од ЛШ, Барела слободно нека го казнат 2 утакмици немало да ни треба.

Идам накај град нешто поклони да зиам од фан клуб и да купам кабел за пунач за лап-топ, саат-два натаму наваму и ми се јавува другар и ми вика абе брат што е ова поново ждрепка, и тука со голема доза на возвишеност почнувам да го потчинувам да не чита дојки.мки дудинка.нет, со Ајакс сме паднати све е испланирано. Ми вика абе каков Ајакс пак влечеле сеа со Ливерпул сме, повторно го навредив дека чита стари ждрепки што некој ги праел на ПЕС, ми вика ај ќе видиш ќе ми се извиниш, напраиле утка Виљареал со Манчестер Јунајтед се паднал не смеело од иста група. И тука веќе со официјални навреди и пцовки пристапив, го понижив тотално, ми вика ај океј ќе се пуштиш на интернет и ќе видиш. Му се заканив дека ќе го тепам.

Идам на Стекот да му го дадам поклонот и ми се смее кисело, вика овие од УЕФА блам допреле и му викам како бе така што е ова на што личи, 3 банкари ми објаснуваат овие вака напраиле тие така, Манчестер, Бенфика, Атлетико ПА СВЕ ДА ВИ ЕБАМ.
И ништо постојавме со Стекот надвор на ладно уз тивки муабети епа тоа е брат ај јеби га мош им се повреди Салах, афрички куп, кур се тресе, мош ќе паднат у форма, може ние вака така. На крај дојдовме до заклучок дека е боље да се испадне од Ливерпул неголи од Ајакс.

Си отидов дома.
Taa e taa ljubovna prikaska pomegju Dzontra i Stekot.. pokloni si nosat na rabota..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.451
Интер има шанси против Ливерпул исто колку што имаше Милан.

А видовме Милан како помина.
Аааа епа доброоо, мислење од големиот познавач на фудбалската игра Мондонико кој пред некоја сезона кога можеше да ги извлечат Јуве и Пул збореше дека ги мрази Пул и дека на Јуве му одговара таква екипа. Не се сеќавам дали беше сезоната кога освои Пул или после неа...

Нема што многу да се објаснува и паметува, Ливерпул е фаворит и поквалитетен тим моментално, ама да кажеш дека Интер има исто шанси како и Милан тогаш треба стварно да не разбираш фудбал или да збориш од инает. Не ги потценувам Пул, и за мене се апсолутен фаворит, ама до февруари може многу работи да се сменат, да не заборавиме дека Пул има неколку играчи што ќе играат на афричкиот куп на нации, плус тука е и зимскиот преоден рок.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.384
Hehence ajde ne e tolku strasno.... dali salzburg ili marsej gore dole isto se fakja... verojatno proagjame

Член од
10 октомври 2021
Мислења
3
Поени од реакции
13
Убедливо најголеми добитници од повторената ждрепка се Виљареал. Од ситуација да бидат топовско месо против Сити, до тоа да бидат фаворити против смешниот Јувентус.

Никогаш полесни парови за типување. Освен Реал против ПСЖ, каде што мислам дека Реал сепак ќе помине, но е густо, другите боза за типување.

Сите четири англиски понатаму, Баерн, Ајакс и Виљареал.

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Како бе Реал без проблеми со ПСЖ? Се читате што пишувате? Вака лани ги потценувавте со Баерн, па видовме што испадна. Баталете што Реал доминира во најумрената до сега Ла Лига. ПСЖ ако немаат повреди и ако им тргне можат комотно да го тепаат Реал и дома и во гости.

Атлетико - Јунајтед шансите се 50-50. И јас очекувам мртви дуели со малку голови.

Интер има ептен мали шанси со Ливерпул. Едноставно разликата во квалитет е многу голема моментално.

Баерн, Сити и Челзи се во 1/4 финале веќе. Виљареал може да изненади со Јувентус.

Ајакс фаворит со Бенфика. Мило ми е што им се падна океј противник, го заслужија после 6 од 6 во групата.
Нема лесно да помине Реал али има поголеми шанси да излегне како победник во двомечот!

Kajgana Shop

На врв Bottom