Јас можам и 10 странски јазици да зборувам а ти ако не знаеш ниту еден, пак нема да можеме да се разбереме.
Сега и да ти објаснувам ќе биде ко на ирачки војник да му објаснувам како се чисти цевка од југословенски калашников.
Едноставно некои луѓе толку можат и тоа е
Можна е и таква ситуација. Но штом се согласуваш со Игорче дека нема грип оти носиме маски, а имаме корона оти не носиме маски, можно е самите да не се разбирате, па многу е тешко друг да ве разбере.
Пробај на Македонски, биди професионалец како на другите теми, гарантирано ќе те разберат многу членови. Но на темава за жал, освен фантастичното видео кое го постираше, 99% од постовите не ти личат, а и многу педерски. Акесо поголеми мадиња покажа од тебе

.
На почетокот се што пренесов од докажани професионалци со морал и интегритет, се се оствари и за жал ќе продолжат остварувањата на прогнози. Ти може дека не си отука

, не си прател, па дел од работите кои од почеток се пишувани:
Нема целосно изолиран вирус. Докторот од видеото што го сподели, го потврди тоа, а топчестите кутрите претходно не знаеа кај тераат со постовите. Пренесов од Фаучи дека смртноста од вирусот е мала, но поради мерките, смртноста и случаеви со разни тешки дијагнози наредни периоди енормно ќе се зголеми. Топчестите и тука кутрите почнаа со нивните патетични постови, верувале они во
статистика, па демек сум напишал маските ќе се причина за рак и ред други работи. Дека децата со маските 24/7 ќе страдаат повеќе итн итн.
Не треба мене да ми објаснуваш, туку на топчестиве. Небитен сум јас, но имаше шанса.
На пример јас те замолив да наброиш дел од компликациите
а не набројувам колку компликации можат да се јават со продолжен престој во болница поради имобилитетот и залежаноста.
но излезе ова:
кисело ти е грозјето, затоа и ми го игнорираш постот.
Како што напишав, штом тврдењата од Тенеке се совпаѓаат со тие од Псај и Акесо (тригер), мора да има нешто, а сега и овој рамноземјашов нешто слично изјавува:
10 Killed in Santa Fe High School Shooting in Texas
tennesseestar.com
Не е доволно само да најдете нешто во брисот, па да тврдите дека тоа е причината... зашто нема диферецијална дијагноза... pedijatrica dr. Nada Jurinčić.