- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.368
- Поени од реакции
- 84.607
Со елфовите новата данска серија на Нетфликс ја глеав. Океј е. Највише затоа што трае кратко. Едно два саата, вкупно.
Гледана. Солидна минисерија, само не верувам дека би ја продолжиле за да отвараме посебна тема.Хај дечки. Гледам нема тема (или не најдов) за Maid на Нетфликс.
Толку реална и болна до коска. Феноменална глума од Енди Мекдауел и ќерка и'.
Топла препорака, се' на се' 10 епизоди.
Јас ја почнав првата книга да ја читам и првично ми се виде како се да е исто, ја изгледав само првата епизода, за понатаму ќе видиме.Ги има некој прочитано the wheel of time книгите да прашам колку е разлика со книгите вака на прв поглед ми изгледа како просечно magical girl anime
со поголем буџет.
У оваа серија не ми смета зш не сум запознаен со карактерите али црн Таргаријан немало нема ни да има исто у Вичер глумата е феноменална али изборот е дупка уште неможам да ја преболам црната баба Трис.Јас ја почнав првата книга да ја читам и првично ми се виде како се да е исто, ја изгледав само првата епизода, за понатаму ќе видиме.
Аманте бе луѓе како можи да ви сметаат дека црнци биле глумците, се фаќате за глупости понекогаш. Нека има добра глума ако сака индијанци нека бидат![]()
Ја имам гледано додека не го шутнаа Чарли уште тогаш очекував дека нема да им успее со смената на актери и дека ќе ја уништат.Ја гледав Two and a half men на Фокс и пред некој ден заврши.
Серијата беше лабава додека Чарли Шин беше во неа. Имаше и смешни ситуации и нетолку смешни, ама откако го заменија Чарли со Ештон Качер, серијата допре дно, а со последнава епизода проби дупло дно.
Страшно колку лош крај имаше и колку забегаа со ситуациите и муабетите.
И јас гледав. Од што беше глупа епизодата сфатив дека е последнаСтрашно колку лош крај имаше и колку забегаа со ситуациите и муабетите.
Нешто со edgy хумор слично на Peep Show?