Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Прегледај го приврзокот 311781
Истото ова прошла недела беше пенал, сега не.. Убоо им кажа Мурџо. Рома нема ист третман како Јувентус, Милан и итн..
И каков пенал им судеа ма Милан.. Настрана тоа што Рома се ќори ама ова е ебење у здрав памет..
Iskomentiraj nesto za nedosudeniot faul nad Krunic koj mu prethodese na crveniot na Theo?? Crveniot karton ja prelomi utakmicata,do crveniot ne postoevte.
Poveceto na forumov se slozivme deka toa na Damfriz ne bese penal taka da...

Iskomentiraj nesto za nedosudeniot faul nad Krunic koj mu prethodese na crveniot na Theo?? Crveniot karton ja prelomi utakmicata,do crveniot ne postoevte.
Poveceto na forumov se slozivme deka toa na Damfriz ne bese penal taka da...
Нас на форумов никој не нѐ прашува дали се сложуваме или не... Ако суделе пенал за тоа можеше и за ова..
Смешен беше вашиот пенал.. Што е толку тешко да се признае ја незнам..
И кажав читај добро дека ја критикувам Рома незнам што цепидлачиш околу играта..

Истото ова прошла недела беше пенал, сега не.. Убоо им кажа Мурџо. Рома нема ист третман како Јувентус, Милан и итн..
И каков пенал им судеа ма Милан.. Настрана тоа што Рома се ќори ама ова е ебење у здрав памет..
Мурџо нема ништо добро кажано од 2010 година последниот пат кога беше релевантен. Сега не е ништо повеќе од еден просечен, истрошен и прочитан тренер со 0 иновативност и идеи. И да тоа плачењето на секоја одлука е за греота. Да се посветеа на играње фудбал повеќе одколку на плачење за судиски одлуки може ќе направеше Рома нешто.

Миланези, спремајте се вечер за плач и лелек, ќе му се придружите на Сладоледџијата, ќе лелекате у хор заедно:D
Ќе ве тепаме од непостоечки пенал, за да има што да се збори цела недела во темата:D

Реално, да не те банираше Ио во нивната тема ќе немаше на што да се израдуваат сезонава јувенташите од форумов. :LOL:
Одбаниран е, џабе радување.

Te procitav i togas ama ne mi e jasno, kako Juve, Lazio, Roma, Atalanta i izmegju niv Liverpool i Atletiko e lesen raspored vo 2 meseci?

Па Рома ја рачунав у тешкиов период.

Да и Специја, Венеција и Верона измеѓу.

Немал тежок распоред едно по друго тешки утакмице ко сеа периодов, на тоа мислев под распоред, не дека цело време имале лсни противници

Пенал било ова на Милан :tapp:
Никогаш нема да сфатам што е тешко во тоа да бидеш искрен?
Речете не е пенал и тоа е тоа, не сте вие криви што судијата бил идиот.

Пенал било ова на Милан :tapp:
Никогаш нема да сфатам што е тешко во тоа да бидеш искрен?
Речете не е пенал и тоа е тоа, не сте вие криви што судијата бил идиот.

Чист пенал, доста со плачење мењајте тема!

Еве го спорниот момент од вчера.
Спорен е само затоа што на Јуве му свиреа исти таков а на Рома не. Инаку, и двата немаат врска од пенал.

Ме интересира какви биле протоколите за ВАР во ситуацијава и зашто Мареска не е повикан?

Еве го спорниот момент од вчера.
Спорен е само затоа што на Јуве му свиреа исти таков а на Рома не. Инаку, и двата немаат врска од пенал.

Ме интересира какви биле протоколите за ВАР во ситуацијава и зашто Мареска не е повикан?
Сеа @Mondonico ќе ти рече каква врска има ова, моите 2 ситуации од пред неколку страни, со пеналот што Јуве го доби против Интер за да исчупаат бод у задња минута.
Пошто таму ВАР се покажал у право светло. :pos:

Сепак би сакал да слушне аудио комуникација меѓу ВАР и судијата на терен. :D

Сеа @Mondonico ќе ти рече каква врска има ова, моите 2 ситуации од пред неколку страни, со пеналот што Јуве го доби против Интер за да исчупаат бод у задња минута.
Пошто таму ВАР се покажал у право светло. :pos:

Сепак би сакал да слушне аудио комуникација меѓу ВАР и судијата на терен. :D
Немам видено толку плачење и кукање за правилно досуден пенал, како оној на Интер-Јуве.

Жими мене, добив впечаток дека дури и судиската грешка во полза на Интер од мечот против Емполи (недосуден пенал на 0-0) ја врзавте со ситуацијата Дамфрис - Сандро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom