Si ja prodade drzavata i narodot za da te vrabotat drzavno. Ah beeee . Iskreno milo mi e deka te poebaja, takvite ne ni zaslusuvaat podobro. Samo e steta sto site ke plakjame za tvoeto neuspesno vrabotuvanje.
I oti velis deka ne napravija. Oficerski vi go napravija, stadionot vi go napravija, velosipedska pateka vi napravija, samo za zatvoreniot bazen ete potfrlija. Edinstveno sto ne napravija e sto ne te vrabotija
Ти или не си арен или незнам што е работата со коментарот. Јас небарав државно да ме вработат туку ми требаа други услуги барав вработувања за мои роднини кој се на работ на сиромаштијата и баш за нив јас ургирав. Муабетот беше нивната ароганција демек кој сум јас не е никој и крадењето без исаф. Страшно еј се реши проблемот во градот со Офицерски и некаква си велосипедска патека браво. Ела да видиш тука над Веро каква улица направија пропадна асфалтот третиот ден значи ТРЕТИОТ ДЕН падна асфалтот кај мостот горе луѓето колите си ги искршија таму, ја крпеа улицата една недела откако ја пуштија во употреба и нема ниту обележување на патот никаква боја ништо ни пешачки кај има ништо. Понеписмена партија од СДС нема да се роди, на тацна се им беше дадено само да си тераат по правиот пат и со исаф да работат и немаше никој да ги турни јас незнам после она фијаско на ВМРО како успеаа да дозволат во рок од 4 години да пропаднат толку. Ама неписмениот кадар и кабадајлукот барем во Битола скапо ги кошташе. Мене нема потреба да ме вработат оти јас знам сам како да си го извадам лебот. Пред да пишуваш глупости прво размисли со таа главата празна.