GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.735
- Поени од реакции
- 11.611
За френдс зборам, не за мојот енглески хуморДа, еве гледам наоколу сите слатко се изнасмеаа на твојот скат хумор
За френдс зборам, не за мојот енглески хуморДа, еве гледам наоколу сите слатко се изнасмеаа на твојот скат хумор
Со мене да не збориш за ништо.За френдс зборам, не за мојот енглески хумор
Гледај Married with Children ако не ти е глеана, Ал Банди е баш лик као за тебе. Или Cheers од тој период исто.Класична комедија барав, ситком, за тепање време
Не ми се обраќај одреден период ако ова ти е смешно.The Good Place
Ја моментално ја глеам, океј е за тепање време, ништо спектакуларно.Бекер има такуѓере јако смеење. Боб што личи на Груевски е јак лик
Автоматски споено мислење:
Бекер има такуѓере јако смеење. Боб што личи на Груевски е јак лик
Реално неколку епизоди изгледав и ја прекинав онака тебе сакав да те насамарамНе ми се обраќај одреден период ако ова ти е смешно.
А што направи со Шејмлес?Не ми се обраќај одреден период ако ова ти е смешно.
Мајкл Шур од (дел) The Office и Parks and Rec. па и полуинтересната Brooklyn99 го напраил овој ретко глуп обид за хумор.
Само будали и коњиќе глеам, убаво ме потсети Тајлер, таа и ми беше на ред после Филаделфија, не знам зашто ја забораив и експериментирав нешто што не е мој фах. Хаос напраив на темава, фала на предлозите, ќе бидат земени у предвид и другите, се во свое време.
Се осеќам ко Стекот коа ќе почне да замара за филмови на чет, и после секој предлог следи неговото - daj drug.
Уше сезона ипол и ќе пишам у темата, не се секирај.А што направи со Шејмлес?
TV Time, мислам дека сите го користиме тука. Пробај ја, одлична е.Која страна/апликација е оваа? Цело време барам некој тракер за серии ко летербокс ама никако да најдам нешто асолно![]()
Ja izgleda li novata, 4ta epizoda?Ја пуштив Foundation
Бекер ми е една од фаворитите,уште на канал 5 на времето коа идеше...Бекер има такуѓере јако смеење. Боб што личи на Груевски е јак лик
Автоматски споено мислење:
Бекер има такуѓере јако смеење. Боб што личи на Груевски е јак лик