И по рамковен 25% се музички.Од 19 филма, 15 се драми
А што гледаше?И што е ова што глеав?
Озбилно што е ова што глеав?
За Бока Јуниорс сум.Како да му го објасниш Вонг Кар-Ваи на некој што навива за Интер?
Да можел да го сфати Вонг, ќе навивал за бољи клуб.![]()
ќе мора да ги репризираат не е од сегаАма ние имаме нов филм за гледање, заборавив јас, а веќе сите сте го изгледале![]()
Chungking Express не е филм кај што акцентот е ставен на приказната, на заплетите и сл. туку на карактерите: нивните чувства и емоции, нивното понашање, навики, желби. Имаш две технички недопирливи ситуации на кои заедничкото им е heartbreak, меланхолијата, тагата и осаменоста. Не знам.. мене ми беше нов и убав овој начин на следење на повеќе карактери отколку осредоточување на еден или двајца на кој сме навикнати кај повеќето филмови. Повеќето филмови на Карвај се токму вакви, со тоа што се менуваат ситуациите во кои се наоѓаат ликовите.И што е ова што глеав?
Озбилно што е ова што глеав?
Мртви кинези што идат натака навака, со добра американска музика односно добри сите 2 американски песни што вртеа 650 пати и една кинеска верзија на Dreams од Cranberries чија пејачка е оваа со кратката коса што работеше у тоа сендвичарата и што беше едниствената позитивна и убава работа што ја видов у овие 100 минути видео наречено филм.
Не озбилно, што, која е поентата на филмов? Што сака да каже авторот?
Ова ако е љубов и романса, викајте ме Афродита слободно.