Netflix направиле римејк на данскиот The Guilty , беше кандидат за Оскар и европска филмска награда, со Џејк Гиленхал во главна улога. Не се сомневам дека е полошо од оригиналот, ама сепак би го ѕирнал. Го гледаше ли некој од вас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не, ама за Гиленхал би го гледала. Само не сега, уште ми е свеж данскиот.Netflix направиле римејк на данскиот The Guilty , беше кандидат за Оскар и европска филмска награда, со Џејк Гиленхал во главна улога. Не се сомневам дека е полошо од оригиналот, ама сепак би го ѕирнал. Го гледаше ли некој од вас?
Јас го немам гледано данскиот, така да можно е да го пуштам вечерва да го изгледа, па ќе споредуваме американско/дански импресии.Netflix направиле римејк на данскиот The Guilty , беше кандидат за Оскар и европска филмска награда, со Џејк Гиленхал во главна улога. Не се сомневам дека е полошо од оригиналот, ама сепак би го ѕирнал. Го гледаше ли некој од вас?

Netflix направиле римејк на данскиот The Guilty , беше кандидат за Оскар и европска филмска награда, со Џејк Гиленхал во главна улога. Не се сомневам дека е полошо од оригиналот, ама сепак би го ѕирнал. Го гледаше ли некој од вас?
Само што го изгледав, добра глумаNetflix направиле римејк на данскиот The Guilty , беше кандидат за Оскар и европска филмска награда, со Џејк Гиленхал во главна улога. Не се сомневам дека е полошо од оригиналот, ама сепак би го ѕирнал. Го гледаше ли некој од вас?

све исто нема разликаThe Guilty е досаден филм. Не знам дали е буквално копиран од данскиот, ама ако е така нема шанси тој да го гледам.
Ич не сакам да гледам филмови во кој цело дејствие се одвива во една соба и целото дејствие е околу еден актер.
Да внесеа малку сцени во филмот од тоа како го наоѓаат малиот со сестра му, па како ја апсат женава па ај да речеш...ама вака изгледа ко да е ептен ефтин филм. 5/10
Ич не сакам да гледам филмови во кој цело дејствие се одвива во една соба и целото дејствие е околу еден актер.
А овој?Го немам гледано филмов. Може да ми го смени мислењето за една сцена-филм.
Ама еве The Guilty, а ми текнува и на American Son и двата снимени во една сцена, и двата досадни. Оној American Son е еден од најдосадните филмови кои ги имам гледано. Не би рекол дека The Guilty беше толку досаден како него, ама не ми пружи некое уживање за да кажам добар филм.
Овој е буквално у една соба, 12 поротници расправаат дали да осудат човек или не.Го немам гледано филмов. Може да ми го смени мислењето за една сцена-филм.
Ама еве The Guilty, а ми текнува и на American Son и двата снимени во една сцена, и двата досадни. Оној American Son е еден од најдосадните филмови кои ги имам гледано. Не би рекол дека The Guilty беше толку досаден како него, ама не ми пружи некое уживање за да кажам добар филм.