- Член од
- 7 април 2015
- Мислења
- 2.847
- Поени од реакции
- 1.730
Ја инсталирав сега од Фитгирл, ќе пробам, ама од тоа што видов причата и комбатот не се на ниво, но затоа анимациите се топ.Ovaa Kena izgleda nesto koe ke mora da go igram.![]()
Ја инсталирав сега од Фитгирл, ќе пробам, ама од тоа што видов причата и комбатот не се на ниво, но затоа анимациите се топ.Ovaa Kena izgleda nesto koe ke mora da go igram.![]()
Ja go zemav so souls i ratchet i pak mi bese malce ko stretch za cenata. Ama ovie dve igri spored mene barem vredat i uzivav vo dvete. Tretava veke e koristenje situacija i butkaat bundles. Ratchet e solidna ekskluziva, ne e samo za duenje cena. Izgleda dobro i e zabavna.Што мислите по вас, вреди ли да се лупне сумава, за да се земе конзолата, со овие игри или не е лошо да се почека друга понуда, со нешто подобро?
По се изгледа дека само преку бандл ќе може да се земе чудово.
Некое мислење за игрите од погоре, или чисто со исклучок Demon's Souls служат народски кажано да ја надујат цената ?
Им се јавив да ги прашам дали може место овие 3 игри да си бирам јас кои 3 игри сакам со плејката да ги земам, или место 3 игри да земам 1 игра со 1 контролер.Што мислите по вас, вреди ли да се лупне сумава, за да се земе конзолата, со овие игри или не е лошо да се почека друга понуда, со нешто подобро?
По се изгледа дека само преку бандл ќе може да се земе чудово.
Некое мислење за игрите од погоре, или чисто со исклучок Demon's Souls служат народски кажано да ја надујат цената ?
Na ovie mislevKoi se tie 3D slusalki? Jas ovie gi gleav i po recenzii citam deka se ok, a cenata e top. Samo treba na lice mesto da se probaat.
![]()
Anhoch PC Market Online - Headphones Sony WH-CH510L Bluetooth Blue
Anhoch PC Market Online Мултимедија Безжични и Bluetooth слушалки Headphones Sony WH-CH510L Bluetooth Bluewww.anhoch.com