G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 9.897
500 додавања помалце имаше Јувентус, посед на топка за греота, игра за греота али тепаа на среќа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
500 додавања помалце имаше Јувентус, посед на топка за греота, игра за греота али тепаа на среќа
На 34 години е еден најдобрите стопери моменталноKorpulenten stoper Bonuci hahaha nogo jako nema sto.
Пола од нив навиваат за Сити од 2016та, останатото е за ПСЖ сезонава.Kaj se bre ovie Barsa fan boys?
Vajda mislel uriniralПа кој рече дека рутинирал?
Па кој рече дека рутинирал?
Тактички, рутински беше добиена текмата, не знам што не е јасно.Па колегата твој од фанклуб, на пример. Пост пред твојот.
Не ти е срам вака да влеташ од никаде и да цитираш нешто, а немаш претстава за што се работи?
Монструозен играч, негово натпреварување е ова.![]()
Само не се нервирај до толку. И следниот пат Тухел нека го пушти Лукаку да поигра. Греота е на клупа да седи на таа пара фрлена.Па колегата твој од фанклуб, на пример. Пост пред твојот.
Не ти е срам вака да влеташ од никаде и да цитираш нешто, а немаш претстава за што се работи?
Тактички, рутински беше добиена текмата, не знам што не е јасно.Рутински не значи со 80 посто посед на топка и 200 шанси за гол. До утре да играа немаше да дадат гол Челзи, тоа ми е зборот. Една асална сто процентна шанса не створивте. Лукаку, Хаверц беа у џеб пикнати, да не зборам за Зиеш.
Само не се нервирај до толку. И следниот пат Тухел нека го пушти Лукаку да поигра. Греота е на клупа да седи на таа пара фрлена.