Korpulenten stoper Bonuci hahaha nogo jako nema sto.Лукаку пак дно допре еј, не е можно колку се губи човеков у големи текми особено против курпулентни штопери ко Џорџо, Де Лихт, Бонучи.
И дали тоа Рос Баркли влезе у игра за Челзи? Која година сме, 2015?
Без шпиц многу поопасни шанси створија така да шшшшшшшРутински, пикнати цел меч на 25 метри од гол.
Најјак момент од дуелот, Куардадо во 88-ма минута лази по терен при обидот за изведување корнер, а детето задолжено за топки нема абер да ја врати во терен. Чергарана пар екселанс.
Одвај чекам реванш на ,,Стемфорд Бриџ".
Среќа па Челзи не играа против Барса со Дрогба на централен одбранбен.Рутински, пикнати цел меч на 25 метри од гол.
Најјак момент од дуелот, Куардадо во 88-ма минута лази по терен при обидот за изведување корнер, а детето задолжено за топки нема абер да ја врати во терен. Чергарана пар екселанс.
Одвај чекам реванш на ,,Стемфорд Бриџ".
Вечер тепа Јуве, за жал
Fateni za race so vas interasite si igrate krienka..Kaj se bre ovie Barsa fan boys?
Го бојкотираат форумотKaj se bre ovie Barsa fan boys?
Видиш колку немаш поим од животот. Никаде не ја оспорив играта. Легитимен стил целосно. Бујрум, пробиј го. Челзи беше неспособен да го пробие и затоа загуби заслужено.Среќа па Челзи не играа против Барса со Дрогба на централен одбранбен.
Ako nekoi navivaci na inter se krijat radi nivni glupi komentari ne znaci i nekoi drugi go pravat istoto.Fateni za race so vas interasite si igrate krienka..
Па кој рече дека рутинирал?Видиш колку немаш поим од животот. Никаде не го оспорив тоа. Легитимен стил целосно. Бујрум, пробиј го. Челзи беше неспособен да го пробие и затоа загуби.
Е тоа е едно, а тоа што ,,Јувентус рутинирал против Челзи" е сосема трето.