Тактики за заведување

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.420
Поени од реакции
38.981
не ти држи тропањето глупости ...Кариди Бич е јавна плажа, тогаш не беше ниту комерцијализирана ( лежалки и сонцобрани), а малото брденце е тука...
А и воопшто не разбирате ни што опишувам...
Да бе. 2 дена го гледавте како дрка сам на брдето, на третиот ден се ебеше со девојката, за после да ги следиш како веслале 300 метри на некои острови оти некој им пречел најверојатно.

Па и со фамилијата си бил. И вие веславте до таму или изнајмивте педалинка?

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
Немам многу искуство во заведувањето, иако поради тоа што не сум имал голем број врски но најголем дел од нив долго траеле. Повеќе сум успешен во одржување од иницирање. Но во последно време гледам дека иако не флертувам мислам дека им се допаѓам на многу девојки.
Совети и шеми како покажување к.р на плажа во Грција незнам а и немам потреба.
Генерално слушање и смиреност е битна карактеристика, истотака и искреност и коректност е битно. Цел во животот е значајно, амбициозност, самокритичност, култура, куртоазија и концентра на внимание. Услужливост и трпение, грижа и внимание. Спорт и физичка активност, уметност и начитаност е ок. Весел и позитивен дух е исто битно многу. Исто хигиена и стил...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.018
Немам многу искуство во заведувањето, иако поради тоа што не сум имал голем број врски но најголем дел од нив долго траеле. Повеќе сум успешен во одржување од иницирање. Но во последно време гледам дека иако не флертувам мислам дека им се допаѓам на многу девојки.
Совети и шеми како покажување к.р на плажа во Грција незнам а и немам потреба.
Генерално слушање и смиреност е битна карактеристика, истотака и искреност и коректност е битно. Цел во животот е значајно, амбициозност, самокритичност, култура, куртоазија и концентра на внимание. Услужливост и трпение, грижа и внимание. Спорт и физичка активност, уметност и начитаност е ок. Весел и позитивен дух е исто битно многу. Исто хигиена и стил...
Znaci se e bitno. Aj belja :(.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
не ти држи тропањето глупости ...Кариди Бич е јавна плажа, тогаш не беше ниту комерцијализирана ( лежалки и сонцобрани), а малото брденце е тука...
А и воопшто не разбирате ни што опишувам...
Море Кариди сета е брда :)

Кариди најмногу ја паметам, по тоа што една Бугарка, дури пливав покрај неа, најде морски краставици во морето, па се чудеше што се како се.

Знам де, малце расипана ми е меморијата :D

Исто од Грција, уште ми одекнува во ум
Еци, еци, еци, еци, еци, ЕЦИИИИИИИИИИИ

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.586
Поени од реакции
16.793
Да бе. 2 дена го гледавте како дрка сам на брдето, на третиот ден се ебеше со девојката, за после да ги следиш како веслале 300 метри на некои острови оти некој им пречел најверојатно.

Па и со фамилијата си бил. И вие веславте до таму или изнајмивте педалинка?
ептен си нездрав и го тупиш...пишав дека тоа е јавна плажа, едно е да се сунче некој/а настрана нудистички а друго ти што трескаш глупости...јас напишав дека 3-от ден се качи горе девојка и после беа заедно, а понатака не одеа горе на брденцето ... тоа што има таму мали островчиња, на нив одеа и тогаш луѓе со кајчиња, а и јас носев во Вурвуру моторен чамец со пента, одевме и на тие островчиња и на големиот остров што беше подалеку..
и ај не се глупирај со безвезнии коментари

O

onefifty

Гостин
Порано со искачања беше лесно, ќе пинеш некоја, се опушташ и ти текнува првата глупост што би ја насмеала и идеш кршиш мраз.
Сега без искачања и социјални мрежи, прво морав да почнам да ги користам тие социјални мрежи и второ, сеуште не знам.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Старите велат: да си благ на уста. Само пријатен да си во друштво и насмеан секогаш ќе си успешен....нормално во рамките на можностите.
Тактика е одкако ќе се запознаеш, културно да побараш број и да и се јавиш и да ја поканиш на вечера, пијачка , кафе шо и да е, да и покажиш внимание...ако прифатит 50% шансите е да клецниш, ак не прифатит никому ништо.
И пошо денешниве мажиња се плашат од корпа, не е корпа да те одбиет да излезит со тебе, корпа е да ја најдиш дамла пијан по кафичите или кафаните и да ојш да сакаш да се лапате пред другаркине нејзини, и да ти речит напорен си идиоту.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.630
Поени од реакции
59.547
И викам: „Маче, изгледаш ко Мерилин Монро..."

Се прашувам дали ова пали некаде? :D

Порано имав другар кој велеше дека треба и зборуваш додека си малку пијан, ако те слуша додека трескаш глупости значи дека и се допаѓаш. Јбг. имавме 20 години тогаш... :D

Девојките на таа возраст сакаат идиоти, од некаква причина. Значи може да трескаш секакви глупости, ако тоа го правиш релаксирано, ненападно, со многу самодоверба и насмевка, немаш проблем. Само опуштено. Ова посебно важи во кафиќи и ноќни клубови. Потешко ќе помине на пример во градска библиотека, иако не е невозможно.

Во триесетите е веќе друга работа, или треба да биде. Императив е да покажеш дека не си сељак. Учтивост и манири не се на одмет.

With all that being said, моите генерации се намачија со ова. Требаше да постои курс во школо, нуклеарна физика е полесна од науката наречена „разбирање жени“. Сега ви е лесно, гледаш девојка што ти се допаѓа, ставаш фејк слики на инстаграм како вежбаш во теретана, возиш точак на планина, спасуваш деца од пожари, донираш во добротворни цели... па и праќаш friend request и 90% од работата ти е завршена.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.376
Старите велат: да си благ на уста. Само пријатен да си во друштво и насмеан секогаш ќе си успешен....нормално во рамките на можностите.
Тактика е одкако ќе се запознаеш, културно да побараш број и да и се јавиш и да ја поканиш на вечера, пијачка , кафе шо и да е, да и покажиш внимание...ако прифатит 50% шансите е да клецниш, ак не прифатит никому ништо.
И пошо денешниве мажиња се плашат од корпа, не е корпа да те одбиет да излезит со тебе, корпа е да ја најдиш дамла пијан по кафичите или кафаните и да ојш да сакаш да се лапате пред другаркине нејзини, и да ти речит напорен си идиоту.
Вака сега, имав една ептен случајна средба со една девојка, во живот не сум ја видел, и онака тераме некој некој неврзан муабет, по малку да речам и ми се курчеше, ми одеше по малку контра као таа е нешто над мене, било како пред да се разделиме и викам "дај ми број ќе ти се јавам некогаш да се видиме", ми враќа нешто во стилот "јас број не давам на секoj", добро викам, "еве земи го ти мојов па јави се ако ти текне некогаш", го зеде, не помина ни две недели цурава ми се јави да излеземе.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Ако не ти се допадне дечкото / женската, џабе тактики. Сведок сум на иста тактика од машко која ми се допаднала мене (ми остави број од телефон на скината 100 денарка на пола, со муабет: јави се утре, па да ја испиеме 100 денаркава) , ама другар мој на кој му кажав за ова, ја направи на една женска што му се свиѓаше, па не му успеа, таа никогаш не му се јави.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.598
Поени од реакции
9.738
@Хоуп со интераши и сега не би ти препорачал бидејќи пак поминуваат низ сличен бурен период со емотивни испади на нагло плачење, нервирање, рамнодушност и агресија.
Почекај да пројде викендов прво коло во Серија А и да видиме што табела ќе ни постира @interlove .
Се спасив немам гајле сега, а иначе не ми оди со тие за Интер, ко од иста мајка да се родени, напнати, нервозни, се нешто им смета, шала никако, Милан да победи тебе ти се лутат ко да си ја наместил ти утакмицата. И многу плачат, со саати ќе плаче ќе плаче зошто Интер изгубил а не било правилно, нешто судијата направил.
Изгубиле сеа тоа е, машки прими си пораз. Како пример јас. 15ти на табела беа, една солза не пуштив.
Затоа тактиките мои непроценливи не ги трошам повеќе на тие луѓе. Плачковцииии :place::place::place::place:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.689
Ако не ти се допадне дечкото / женската, џабе тактики. Сведок сум на иста тактика од машко која ми се допаднала мене (ми остави број од телефон на скината 100 денарка на пола, со муабет: јави се утре, па да ја испиеме 100 денаркава) , ама другар мој на кој му кажав за ова, ја направи на една женска што му се свиѓаше, па не му успеа, таа никогаш не му се јави.
Две еспреса, курац.. Се претргнал :icon_lol::icon_lol:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.351
Арно што на тоалетна хартија не го пишал бројчето.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ноуп. Ова ми е фаоврит, доаѓа симпатична конобарка и ти и викаш - Девојче дај едно турско јако ко мене, али слатко ко тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom