Zvonko Dimoski
Прочитав по порталиве, видов по на Хунтата телевизиите како трубат а и слушам како Филипче вели дека ковид болниците биле преполни со пациенти па пошто јас нему "многу му верувам" решив да се кренам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чудно. Тука Северна беше калакурница Мај-Јуни кога отворија гастрономија. И надвор да седнеш требаше тест,вакцина или прележан.Можда од утре, незнаев за тоа. Иначе внатре седев, не на тераса.
Чудно. Тука Северна беше калакурница Мај-Јуни кога отворија гастрономија. И надвор да седнеш требаше тест,вакцина или прележан.
Bukvalno mene mi se desi ova.. Fevruari pozitiven, sam sedev u izolacija, april (posle 10-12 nedeli) zenata 3 dena temperatura i kasla kako kobilica, a ja spijam do nea, ja tesam i guskam sekoja nokj, a mene nisto ne mi bese.. znaci premnogu antitela sum imal..Многу јаки коментари има. Дејан Трампе прочитајте го, паметен е знае дека на толку многу антитела не смее да прими втора доза.
Кинезите и Америте се криви, една светска тужба и да платат за сите гомнарии шо ги направија.Туку отворив на редит на тема австралија, хаос, паника, гнев. Се пцуе све живо, кој бил крив од политичари до обични луѓе.
Ко во златните времиња на темава, кога тенеке беше за локдаун и сабер ги пцуеше дијаспорците![]()
Како бе се кинезите, нели луѓево што не мијат раце се проблемКинезите и Америте се криви, една светска тужба и да платат за сите гомнарии шо ги направија.
Во Германиија првите покраини почнаа да баталат бројките. Значи само 3Г за многу работи посебно ако е внатре. На есен по избори очекувај и 2Г да биде.Денес во 12 саат седев во кафич во Германија, единствен услов е да се потпишеш на тој листот со дата и саат за во случај на зараза да те контактират. Ниту сум вакциниран, ниту прележан, ниту пак тест имав.
Туку отворив на редит на тема австралија, хаос, паника, гнев. Се пцуе све живо, кој бил крив од политичари до обични луѓе.
Ко во златните времиња на темава, кога тенеке беше за локдаун и сабер ги пцуеше дијаспорците![]()
Па и тие истоКако бе се кинезите, нели луѓево што не мијат раце се проблем![]()
Во Њу Јорк не е резултат ниту на природниот, ниту на вакцината, туку имаше целосен локдаун со месеци. Новите може да бидат резултат на природниот и вакцината. Сепак и стапката и имунизираност не им е нешто многу висока.Иначе еве како изгледат графиците за Њујорк.
U.S. COVID Risk & Vaccine Tracker
Covid Act Now has real-time tracking of your community's COVID risk level. Explore how New York is doing.covidactnow.org
Позитивни
Прегледај го приврзокот 304373
Умрени
Прегледај го приврзокот 304374
Од графиците се гледа дека на дуплоа поголем бран во јануари 2021 спрема април 2020 има четири пати помалце умрени. Тоа очигледн резултат на природниот имунитет. Сега ќе видиме како ќе поминат на толку вакцинирани, од кој многу ќе бидат со трета доза.
Ама ја некако кинезиве ептен ко гнаси ги памтам, ѓубре низ прозор фрлаа..тешко раце да мијат.Плус нели кинези се, 2 та услови се исполнети, а немаат случаи. Да не е нешто друго проблемот.Па и тие исто![]()
Во Германиија првите покраини почнаа да баталат бројките. Значи само 3Г за многу работи посебно ако е внатре. На есен по избори очекувај и 2Г да биде.