Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Роналдо со самио подпис за Јуве стана само обичен фудбалер и небитен у свето на фудбало и тотално засенет од Меси што освен овие 2та јувенташќи медиуми друѓи веќе не се ни замарат за него. Иначе колку наполни 37 год ?
И без плата би играл во ПСЖ, само да е актуелен пак како што бил. Сериа А како да му ја пригуши ѕвездата. Трета година како да е страно тело во Италијанскиот фудбал.
Роналдо пак би се губел и да бил пред 4/5 години во Италија, во било кој италјански клуб. Во Италија нема трте-мрте во дефанзивата како у Шпанија, топката ќе помине ама фудбалерот нема да помине.Не е до лигата, туку 36 ги начука, му падна гзот и на нему...нема шанси да си ја поврати формата од пред 4-5 години кога даваше по 50 голови во сезона. Тоа што тој несака да го прифати тоа е друга работа...
И мене тоа прво ми падна на памет.. се фокусирал на кариерата и кажа што све освоил, малку патетичноВоопшто не го спомна клубот за кој игра![]()
Сето тоа ќе овозможи опасно приближување на Рома до 6то место.Abraham sam napred so Zaniolo, Mkhitaryan i Pelegrini pozadi nego ke ima 25+ gola godinava.