Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.550
Многу си ми уплашен од коронава, почни да ставаш памперс да не те изненадиод оние под точка 4 треба да се пазиме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу си ми уплашен од коронава, почни да ставаш памперс да не те изненадиод оние под точка 4 треба да се пазиме
Исто и ти треба некое обележје да носиш пошто статистички претставуваш поголема опаност од точка 1 и 2. Треба да носиш и обележје со која вакцина си вакциниран за да се знае колкава опасност претставуваш за точка 1 и 2. Плус обележје дека си фаќал врски да се вакцинираш пред постари лица за да знаат и што карактер си.Мајче, носи нешто да те познаам, да бегам подалеку.
Битно е како ќе живееш, како си го проживеал денов, како ќе го проживееш утрешниот ако го дочекаме, не е битно колку ќе се живее. Никој не е безсмртен, што не пробаа, сменуваат по 12 срца и пак умираат. Што корист ако си живеел и 100 години ако си го поминал као глушец, си стоел настрана од се, си живеел во страв, попрво би одбрал да умрам на мои 21 него да живеам таков живот до 101.
Баш пред некое време, коа почна вакцинацијата, гледам еден дедо во Хрватска на 80 години се вакцинира и прашува дали без втората доза ќе може да ги види внучињата, целиот расплакан и потресен, се гледаше дека му е жал, а имаше некои 75+. На тие години буквално не знаеш дали ќе се разбудиш утре а ти да чекаш некоја ревакцина за да ги видиш внуците за да не се заразиш на проживеани 75 години, па пред само толку години деца од 15 години гинеле за слобода по балканските планини, цели семејства живот оставале за некоја поголема цел, за денеска стари луѓе од 70 години да се плашат. Ок е да се има страв ама смртта е неизбежна секако, зошто последните години би ги минел во страв. Мое размислување е ова, тато на 51 едвај се извлече од болница, после месец дена и уште 2 месеца оправување по дома и пак не се вакцинираше, која е поентата која и со вакцина можеш пак да се заразиш.
Претерано се преценува животот, не сме безмртни ниту пак некоја вакцина или медицина ќе не спаси од умирање
Брат, досеткиве ти се трето одделение. Сигурно тој другарот на другар ти што му е другар ти ги кажува.Многу си ми уплашен од коронава, почни да ставаш памперс да не те изненади![]()
CRISPRПатем гените се чудна работа и сметам дека здравјето на човекот највеќе зависи од тоа. Не постои инструмент со кој би се регулирале или поправиле генетските недостатоци.
CRISPR
Јбг, ние со IQ под 115 мора да препишеме од некаде.Брат, досеткиве ти се трето одделение. Сигурно тој другарот на другар ти што му е другар ти ги кажува.
Мене ми вршеа притисок, малку здивев и сега е мирно.Значи дека уште имало невакцинирани членови на форумов...добро е, не сме само јас, Бјонс, Дамби....![]()
Ниту јас сум антиваксеркаМене ми вршеа притисок, малку здивев и сега е мирно.
Од работа не ме тераат, така на професионален план нема да имам никакви проблеми и предизвици, што е супер.
Погрешна е перцепцијата дека сум антиваксер, едноставно само не гледам лична потреба од оваа вакцина.