Ајде сите кајганџии на пребројс-вакцинирани и невакцинирани

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување

Дали си вакциниран или не!

• Вкупно гласачи
    215
Психотерапеутс меј деј, меј деј

Вакцинирана уште од април, освен брадавици што ме болат немам други сиНптоми..

Не сум се настинал 3 години, сум немал температура 3 години, кењам 3 пати на ден, пијам многу вода.
Јадам и здраво и нездраво. Пушам трева и цигари. Пијам алкохол и кока кола и јадам благо и брза храна.
Спортувам и трчам на кеј и на Водно.
Тежам 80 кг и 184цм.
Немам ковид 19 или 20 или 21 и никад нема да имам. И не, не се вакцинирам никад у живот.
Немам сида или хепатитис. Немам ни хемороиди. Чист сам ко суза.

Последно уредено:
Не сум се настинал 3 години, сум немал температура 3 години, кењам 3 пати на ден, пијам многу вода.
Јадам и здраво и нездраво. Пушам трева и цигари. Пијам алкохол и кока кола и јадам благо и брза храна.
Спортувам и трчам на кеј и на Водно.
Тежам 80 кг и 184цм.
Немам ковид 19 или 20 или 21 и никад нема да имам. И не, не се вакцинирам никад у живот.
Немам сида или хепатитис. Немам ни хемороиди. Чист сам ко суза.
Дај слика или никад не било.

Би се вакцинирал само доколку бидам приморан на такво нешто,вака навистина немам потреба од вакцина.
Ебате во тоа ковидот,ебате!

од оние под точка 4 треба да се пазиме

Од вас што трчавте да се вакцинирате пред 75 годишни баби и дедовци/со врски, на ред не можеме да дојдеме.

Од вас што трчавте да се вакцинирате пред 75 годишни баби и дедовци/со врски, на ред не можеме да дојдеме.

Мајче, носи нешто да те познаам, да бегам подалеку.

Ne se vakciniram oti ima 5G vo vakcinite strav mi e da ne umram ili isto poloso vo peder da se pretvoram

Мајче, носи нешто да те познаам, да бегам подалеку.

И баба ми ќе мора да носи нешто тогаш, наредна недела ќе добие втора доза, 75 години има.
Ти Рон кога кажа дека се имаш вакцинирано, мај месец?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom