- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.337
- Поени од реакции
- 10.536
Code Unknown ми е на watchlist, ќе видиме за другиве два.Пробај му се на White Ribbon и Funny Games. Нормално, одморен и сконцентриран.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Code Unknown ми е на watchlist, ќе видиме за другиве два.Пробај му се на White Ribbon и Funny Games. Нормално, одморен и сконцентриран.
Ima li klimi, slusam zalihite se namalile.
Ke izleguva izgleda postojano, ke si platis pa ke si klatis. Mnogu e prosto, bitno pravilo vo zivotot, za sekoj otvoreno... koj ima m...
Pak izvrtuvas muabet.... zapomni, sekoj moze da reklamira... ako plati, kade saka pa i tuka.Ова барем не е никаква новост и немам ништо против тоа. Јасно ми е и дека форумот не може сам да се рани и мора да заработи за да опстои.
Но, во исто време и претставува еден вид пораз за „форумџиски начин на живот“. Барем во моите 15+ разноразни форумџиски години, секогаш постоеле неколку основни правила меѓу кои за мене најбитни: казнување за спам и навреди и некои непишани како лаги и манипулации.
Секогаш форумите служеле за да се најди добро корисничко искуство, за да се добие добра информација, знаење и помош.
Добро е што барем се призна дека парите можат да победат и тука, па од сега ќе знаеме за „искреноста“ и „добронамерните совети“ за тоа што се претставува.
Kaj gi najde ovie stari ,ko od garderob so naftalin konzervirani da gi vadis.A sto ce recite za ovaa?
eden nadvoresen del i dva vnatresni.
plus Pumpa za vodata
Ili pak ovaa?
Pozdrav,
Врв беше додека не ги заробија. Од таму тргна возот у удолница.Мене ми е врв. Каков пресврт на ликовите има кај Де Ниро и Вокен.
Ако добро разбрав, рускиот рулет бил оригинален.
Истотака Џон Казал бил премногу болен и неговите сцени се први снимени.
Гудфелас досаден, овој досаден. Ок џимеј секоја чест, само продужи вака па после ќе се чудиш коа ќе те блокирам од сегде.
Rizikot e tvoj.abe montazata ne e problem,
Imam coek od familijata za dobar rucek ce svrsime rabota.
Bitno mi e da se dobri i ekonomicni.
Sto ce mi kazis na taa tema?