Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.имам план од сега да гледам филмови по режисери.
Вреди, ама мислам дека Вес се гледа во специфично расположение кога ти се гледа некој спор арт зачинет со witty хумор. Мене ми се неговите филмови многу зен и ги гледам за атмосферата што ја нудат.Според мене Moonrise Kingdom и The Royal Tenenbaums се најдобри па ако не ти се свиѓаат тие, не го гледај воопшто понатаму.Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Вреди ли да се позанимавам со ликот и делото на Вес Андерсон или ќе ме нервира таа педофилска фаца како што ме нервира неговиот розев филм со хотелот кајшто избега Груевски?
Штом хотелот те нервира, ич не му седнувај.Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Вреди ли да се позанимавам со ликот и делото на Вес Андерсон или ќе ме нервира таа педофилска фаца како што ме нервира неговиот розев филм со хотелот кајшто избега Груевски?
Мене ми е мех-мух Андерсон ама Isle of Dogs и Fantastic Mr. Fox се добри. Па ајде можеби и Moonrise Kingdom.Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Ne postoi dobar film od Gadpar Noe.Е не за Гаспар Ное ќе се збори.![]()
Е да, добро што ме потсети, и за овој сакав да прашам со оглед на тоа што иам доста филмови изгледано од неколку дански режисери ама некако овој го одбегнувам, дали ради тоа што не ме привлекуваат темите или што сум читал дека е тежок режисер не знам. Така и за ПТА мислев па ми испадна топ.А Вон Триер да го гледаш?
Барем Nymphomaniac и The House that Jack Built, другиве може да се too much.
Will you marry me?Ne postoi dobar film od Gadpar Noe.
Ustvari ne znam, go izgledav Irreversible i toa go zakluciv. Dovolno bese.
Штом го хејта Дедо Ное, сродна душа ми е.Какви муабети се вртеа, прашање на време беше кога ќе падне првата понуда за брак.![]()
Ни лајк не ти стави, народски речено, рецка не ти мавна, разбуди сеШтом го хејта Дедо Ное, сродна душа ми е.