- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.195
- Поени од реакции
- 10.220
Тоа е тоа.. и мене на летерот ми стои слично нешто: "And for me, the movies are like a machine that generates empathy. It lets you understand a little bit more about different hopes, aspirations, dreams and fears. It helps us to identify with the people who are sharing this journey with us." - Roger Ebert
ако цело време постирам good stuff, I may come across as posh, зато балансирам.Како можеш да постираш добри работи овде проследени со shit-posts во Драга Кајгана, еве не знам![]()
We're the Millers, The 40-year-old virgin, Yes ManМногу хехенца и тажно, се усрамив. Би пробал повторно да побарам препорака за филмови некои комедии смешни, па и може по малку акција да има. Не мора The Rock да е во филмот.![]()
Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.имам план од сега да гледам филмови по режисери.
Вреди, ама мислам дека Вес се гледа во специфично расположение кога ти се гледа некој спор арт зачинет со witty хумор. Мене ми се неговите филмови многу зен и ги гледам за атмосферата што ја нудат.Според мене Moonrise Kingdom и The Royal Tenenbaums се најдобри па ако не ти се свиѓаат тие, не го гледај воопшто понатаму.Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Вреди ли да се позанимавам со ликот и делото на Вес Андерсон или ќе ме нервира таа педофилска фаца како што ме нервира неговиот розев филм со хотелот кајшто избега Груевски?
Штом хотелот те нервира, ич не му седнувај.Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Вреди ли да се позанимавам со ликот и делото на Вес Андерсон или ќе ме нервира таа педофилска фаца како што ме нервира неговиот розев филм со хотелот кајшто избега Груевски?
Мене ми е мех-мух Андерсон ама Isle of Dogs и Fantastic Mr. Fox се добри. Па ајде можеби и Moonrise Kingdom.Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Хотелот не е розев, шарен е. Ги има сите бои.Кога сме на оваа тема, сакам да им се обратам на тука присутните за еден совет и мислење.
Коеновци гледани ти се?Дајте друг.![]()