- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 3.261
- Поени од реакции
- 4.903
Discover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.
Па на чија е? Ако за финале немаш спремни 20 комбинации на шутери и немаш дадено команда каде и како да се шутира, што кур бараш во тренерски води?Да бе на душа на Саутгејт е, он требаше да ги пуца пеналите.
Тие двајцата умислените нека учат од Мегваер како се пуца без местење и позирање.
Euro 2012 finale spanija ja tepase italija 4-1... ali dobro, izglea prvace si bil togas, ne se sekjavasЈас сум за Шкотска, не знам зошто си ме тагирал?Ок општо ги поштовам островскиве сите 5 што се заедно со Австралија и САД ми се симпатични надвор од Европа.
Иначе слаба текма, макар да не паметам некогаш финале на СП/ЕП имало wow нешто 5-6 гола, све се некои 0-2 гола давежи па продужеци па пенали лотарија, освен тоа на СП Франција-Хрватска што беше јако.
Талијани освајат, Англија голем успех со второ место и без пораз, Шпанија трета и тоа е успех пошто смена на генерации, Данска 4-то голем успех имајќи предвид посебно ситуација, 5-8 место Украина ми текнува како успешна репка, разочарувања Франција на прво место а Турција последна 24-та.
Сега њама фудбал таму до Август и Брентфорд-Арсенал мислам отвараат ПЛ, па ќе причекаме![]()
Аха, потсетиме кој го даде голот за Италија?Euro 2012 finale spanija ja tepase italija 4-1... ali dobro, izglea prvace si bil togas, ne se sekjavas
Не се свесни колку ќотек ќе јадат во Италија на првата шанса, јас би се плашел пособено од навивачите на Лацио. Ќе плачат и ќе платат на дебело за ова сигурно.дно од нацијаDiscover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.fb.watch
@Anon Ако си снимал случајно, може да го пуштишУште во 7 и 45 некаде почна и разговараа за македонската репрезентација, генерално некој политички одговори даваше Милевски, интересно интервју, имаа што да кажат и водителите.
ni za toa ne ti biva.дно од нацијаDiscover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.fb.watch
Реално самото финале им е успех. Преценета репрезентација што освен тоа светско во 1966та никогаш нема да освои злато на репрезантивно ниво. Не е крив Саутгејт , тоа е капацитетот.Реално, на душа од Саутгејт е загубеното финале.
Bravo, ti trebase gugl za da me popravis.. sepak ne go menja faktot deka bilo interesno so mnogu golovi..Аха, потсетиме кој го даде голот за Италија?![]()
Uste milion godini trofej da ns vidat,pleme gnasno.дно од нацијаDiscover Popular Videos | Facebook
Намали скромност и изгуби се од било што.Канаваро '06