Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.708
Требал барем да биде искрен Саутгејт и да му каже дека не го планира премногу, за да може да си ги направи операциите на време. Вака, кој знае кога ке биде спремен за новата сезона, и единственото значајно нешто беше што вчера влезе на терен во целосна опрема по завршување на мечот, колку да го има по сликите во дрес на Англија.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.767
Требал барем да биде искрен Саутгејт и да му каже дека не го планира премногу, за да може да си ги направи операциите на време. Вака, кој знае кога ке биде спремен за новата сезона, и единственото значајно нешто беше што вчера влезе на терен во целосна опрема по завршување на мечот, колку да го има по сликите во дрес на Англија.

Со очајната форма и со конкуренцијата што ја има незнам ни што очекуваше Раш, може мислел ради сендвичите ке добие првотимски статус

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Со очајната форма и со конкуренцијата што ја има незнам ни што очекуваше Раш, може мислел ради сендвичите ке добие првотимски статус
Епа сега му е времето да се среди со паметот, и да ја врати формата, бидејќи не е незамендлив

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Рашфорд знаејќи дека ќе го снајде ваква епизодна улога на ЕП требаше да го пропушти истото и уште во мај да оди на операција.
Вака којзнае колку ќе отсуствува ако се оперира, а ако не се оперира прашање е какви перформанси ќе видиме од него воопшто.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Рашфорд знаејќи дека ќе го снајде ваква епизодна улога на ЕП требаше да го пропушти истото и уште во мај да оди на операција.
Вака којзнае колку ќе отсуствува ако се оперира, а ако не се оперира прашање е какви перформанси ќе видиме од него воопшто.
Мислам дека и отпосле секој пат би избрал да не изигра ни минута ама да е со тимот во финале и потенцијално да освои, него да ги гледа од дома.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
Епа сега му е времето да се среди со паметот, и да ја врати формата, бидејќи не е незамендлив
и јас исто се надевам дека ќе му послужи ова како ОДЛИЧНА лекција понатаму во кариерата...

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.764
Поени од реакции
8.525
Дебелиот најдобар лев бек ќе искочи на крај.
Памтиш во каква форма беше пред она говедото мексиканско да му скрши нога? Сега само можеме да си претпоставуваме, што би било, кад би било! Па на сета беља му се закачи Мурџо швркнатиот :facepalm: Пола од кариера малери!

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.960
Поени од реакции
10.306
Памтиш во каква форма беше пред она говедото мексиканско да му скрши нога? Сега само можеме да си претпоставуваме, што би било, кад би било! Па на сета беља му се закачи Мурџо швркнатиот :facepalm: Пола од кариера малери!
Од дебелиот се очекуваше многу незнам дали се сеќавате ама го бутна рекордот за најскапиот тинејџер кој до тогаш го држеше Руни.
Ама како што потенцираше многу малери во кариерата имаше .
ПС таа сезона кога Хектор Морено му ја скрши ногата Шо ја почна многу добро.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.764
Поени од реакции
8.525
Хумори беше Јунајтед пред да дојде Шо! Таму го играа Битнер:zver:, човече кое беше нешто како прототип на сегашниве извикани крилести бекови:D Трипие може вода да му носи :)
Јас искрено му бев фан, пошто оставаше душа на терен и сеуште мислам да останеше Ферги подолго ќе бидеше нешто од него;) У крајна мера имаше подобро поставување од Ајсмен.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.960
Поени од реакции
10.306
Хумори беше Јунајтед пред да дојде Шо! Таму го играа Битнер:zver:, човече кое беше нешто како прототип на сегашниве извикани крилести бекови:D Трипие може вода да му носи :)
Јас искрено му бев фан, пошто оставаше душа на терен и сеуште мислам да останеше Ферги подолго ќе бидеше нешто од него;) У крајна мера имаше подобро поставување од Ајсмен.
Супер си беше Битнер ја немаше можеби техниката на центаршут на Трипие али машина беше.
Автоматски споено мислење:

Него овој почна да се понаша ко принцрза.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Битнер освен брзина и можеби техника, немаше некое дефанзивно знаење. Се сеќавам промаји дуваа по неговата страна, а за офсајд местење беше дунстер.
Ама играше најпожртвувано.

Kajgana Shop

На врв Bottom