Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.914
Поени од реакции
11.680
Јас искрено би сакал Гарнер да го видам во прв тим сезонава, ако веќе го купуваат Калабанга нека му дадат шанса и на нашево дете.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Анчелоти го барал Дони на позајмица, со право на откуп наредна година, во замена за Варан

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Анчелоти го барал Дони на позајмица, со право на откуп наредна година, во замена за Варан
Од кај ги наоѓате овие шпекулации? Ако не се логирам на форумов ни со копање на Твитер нема да можам да ги најдам.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.289
Јас искрено би сакал Гарнер да го видам во прв тим сезонава, ако веќе го купуваат Калабанга нека му дадат шанса и на нашево дете.
Да се покажа у чемпионшип ама не знаеме дали го бива за премиер лига нека оди на позајмица во премиер лига па ќе видиме со малиот а овака Камавинга е многу подобар и од Фред а не па од Гарнер.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.627
Поени од реакции
6.434
Не е овој бокс ту бокс? Мене повеќе ми личи ко замена за Погба него ли за дмф.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Не е овој бокс ту бокс? Мене повеќе ми личи ко замена за Погба него ли за дмф.
Во случај да замини Погба, парите што ќе се земат да се реинвестират одма во салам ДМФ + овој, би била ок покриена средината.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.951
Поени од реакции
10.289
Батињата не се делат. :ojeaa:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Камавинга е сеуште недефиниран во однос на позиција, подеднакво добро ги извршува обврските за box-to-box или holding midfilder. Квалитетите му се големи, идејата со него е да го моделираат постепено.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Камавинга е сеуште недефиниран во однос на позиција, подеднакво добро ги извршува обврските за box-to-box или holding midfilder. Квалитетите му се големи, идејата со него е да го моделираат постепено.
Керик и Флечер ке се погрижат за тоа, само нека го земат нашите

Kajgana Shop

На врв Bottom