Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.751
Поени од реакции
8.484
Битнер освен брзина и можеби техника, немаше некое дефанзивно знаење. Се сеќавам промаји дуваа по неговата страна, а за офсајд местење беше дунстер.
Ама играше најпожртвувано.
Тоа и зборам, за офсајди беше тутурутка! А за техника, почнал како напаѓач имаше техника, се сеќавате со Борусија ли беше, искина! И толку бидна од него :(

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
На подкастот тврдеа дека според нивните извори, платата е договорена со Варан (мислам и Романо го потврди истото - 12м еур ваљда нето, додека Реал нуди 8м). Од клубот со Реал се практично на иста бранова должина околу цената, се чека само на негова конечна одлука што ќе се прави(после одморот ќе соопштел). Анчелоти наводно сакал да збори со него после одморот за да го убеди, но нивниот однос претходно бил релативно лош, па тешко дека разговорот ќе смени нешто.

Мене ми остава доза на резерва чекањево, мислам агентот во позадина пробува да изнуди интерес од други клубови. Дечкиве на подкастот го рекоа истото, ситуацијата многу потсеќала на онаа со Де Лихт.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
На подкастот тврдеа дека според нивните извори, платата е договорена со Варан (мислам и Романо го потврди истото - 12м еур ваљда нето, додека Реал нуди 8м). Од клубот со Реал се практично на иста бранова должина околу цената, се чека само на негова конечна одлука што ќе се прави(после одморот ќе соопштел). Анчелоти наводно сакал да збори со него после одморот за да го убеди, но нивниот однос претходно бил релативно лош, па тешко дека разговорот ќе смени нешто.

Мене ми остава доза на резерва чекањево, мислам агентот во позадина пробува да изнуди интерес од други клубови. Дечкиве на подкастот го рекоа истото, ситуацијата многу потсеќала на онаа со Де Лихт.
Сите тврдат дека лични услови не се проблем. Чекаат Реал да дефинира цена за која би го продале, и според мене најголем проблем е што овој одолговлекува, а тоа никако не оди во прилог.

Туку што ми текна, што направија со спознорите за тренинг опремата и тренинг центарот наместо АОН, не сум сретнал да имаат договорено со некој.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.952
Поени од реакции
10.291
Бе ми се верува дека Реал би ги пуштил 2та првотимски центар бекови во ист трансфер период мислам дека е манипулација за подобоар договор.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Бе ми се верува дека Реал би ги пуштил 2та првотимски центар бекови во ист трансфер период мислам дека е манипулација за подобоар договор.
А што би правеле кога не сака да продолжи договор? Сите релевантни новинари велат дека Варан бара нов предизвик и не сака да остани во Реал. Сигурно не би сакале да го изгубат за џабе следна сезона.
Слична е ситуацијата како кај нас со Погба, само што овој сеуште не знае што сака.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.942
Поени од реакции
67.686
Погба сака аут. Тоа е и повеќе од јасно. На клубот е да одлучи дали ке му земат некоја пара сега, или ке си иде на фри наредното лето.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.952
Поени од реакции
10.291
А што би правеле кога не сака да продолжи договор? Сите релевантни новинари велат дека Варан бара нов предизвик и не сака да остани во Реал. Сигурно не би сакале да го изгубат за џабе следна сезона.
Слична е ситуацијата како кај нас со Погба, само што овој сеуште не знае што сака.
Јас би прифатил безпари да си оди за една година одколку да 2ца првотимци кои се витални за тимот.
Али со Перез се е можно.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Јас би прифатил безпари да си оди за една година одколку да 2ца првотимци кои се витални за тимот.
Али со Перез се е можно.
И Јунајтед и Реал чекаат на Варан да одлучи, а овој си го лади на одмор. Затоа и се е на стенд бај моментално.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
989
Поени од реакции
1.291
Погба сака аут. Тоа е и повеќе од јасно. На клубот е да одлучи дали ке му земат некоја пара сега, или ке си иде на фри наредното лето.

Јас не би држел нестабилно лигле како него, колку и да е талентиран и јак. Слободно нека си оди и би искеширал пари дури можи, и би зел тој Камавинга или како и да се викаше.

Ем мир во соблекувална без екцеси, ем че се надеваме на нешто дека че бидни. :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.671
Поени од реакции
11.750
изгледа уште една циганарија добивме при изведување пенали

Sent from my iPhone using Tapatalk

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.734
со по 60-70 изиграни минути на цело првенство до сеа Саутгејт ги става и двајцата во 120 минута да му шутираат пенали... капацитет од тренер.... па и Рашфорд курчење удри до макс, иде право па врти кругови па се залетува праи триста глупости за у статива да ја закопа...

пред почеток на сезона нека учат од Мегвајр како се шутираат пенали...

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Искрено, ме заболе стапот дека промашија, арно му направија. Цело првенство ги чува на клупа, плус и Грилиш, изведува циркузи со составот. Добро му го напикаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom