Не се урбани анегдоти туку документирани настани.
Не сме ние криви што они дозволиле дегенерици и манијаци да им се представници на движењето.
Ај да ви кажам како стојат работите зошто сте тешки петарди.
Ако некој мисли дека ќе се шета со детето т.е. синчето и ќе виде двајца голи на улица како се работат анално и ќе рече синчето-тато,тато и јас сакам да пробам! Тоа НИКАД нема да се деси.
Јас немам видено може до 20та или 30та година како се бацуваат мажи а тек секс геј. Сум видело можеби жени со жени ама маж со маж никад до тогаш. Сите муабети за геј работи секс вакво или онаков геј су ги чул од хетеро мажи и тоа оние маскулинизирани ебачи на жени. Понатаму другарчиња се викаа меѓусебе пеер т.е. педер и секој втор збор им беше педер а 99% беа чисти стрејт.
Ако види секс или лапање детето ќе биде на тв или нет и во 99% ќе биде стрејт и 0.999% лезбејско. На улица само може да сретне некоја курва од мтв како работи во грмушка со клиентот. Или во парк или на Водно и тоа веројатноста 99% е да се хетеро.
Геј и транс муабети шираат и промовираат во 99.9% стрејт фаци или барем јавно стрејт.
Така да муабетов не се совпаѓа со реалноста воопшто. Мое искуство од Скопје,Македонија.