Трансексуалност (општо)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Не се.

Само оние кои се за слободно манијачење. А пошто ретко гледам некој трансформерс да изјави дека манијачењето е лошо...........
Испадна дека цела Црква била таква па и не им ја забранија верата...туку го виканавме да бацува деца на плоштад.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Сѐ е веќе нормално за либералите. Ова шоу ми се допаѓаше. Треба нешто слично да има и кај нас. Еден успеа да се самоубие и шоуто беше тужено!
Во нашиот регистар имаше адреси, што беше лошо затоа што тоа влијае врз поширокото опкружување. Замисли живееш во зграда и на адреса во твојата зграда има регистриран педофил (кој е во затвор). Не само што цената на становите ќе падне, никогаш нема да го продадеш станот. Проблем има и ако во близина на неговата адреса има училиште или градинка! Јасно е да постои страв кај родителите.

Треба да бидат објавени сите педофили јавно, со име, презиме и слика. Толку.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.124
Поени од реакции
9.544
Испадна дека цела Црква била таква па и не им ја забранија верата...туку го виканавме да бацува деца на плоштад.
Темата не се католичките свештеници што силуваат деца.

А и да се не гледам како тоа ги оправдува трансформерсите кои би да силуваат деца.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Темата не се католичките свештеници што силуваат деца.

А и да се не гледам како тоа ги оправдува трансформерсите кои би да силуваат деца.
Нема везе ни со тоа што го бараат со урбани анегдоти за еден манијак...ама во тоа ја претворивте темата. Тоа ми е поентата да објаснам за тие што не сватија.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.124
Поени од реакции
9.544
Нема везе ни со тоа што го бараат со урбани анегдоти за еден манијак...ама во тоа ја претворивте темата. Тоа ми е поентата да објаснам за тие што не сватија.
Не се урбани анегдоти туку документирани настани.

Не сме ние криви што они дозволиле дегенерици и манијаци да им се представници на движењето.

ЕДИТ:

Верувал или не јас сум на нивна страна, на тие лица им треба помош.

А ако се остави работите да се движат како до сега не им се пишува добро. Иднината на Западниот свет (ако се продолжи вака) е или Фашистичка диктатура или Исламски калифат.

Па нека бираат, гасна комора или каменување.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Не се урбани анегдоти туку документирани настани.

Не сме ние криви што они дозволиле дегенерици и манијаци да им се представници на движењето.
Ај да ви кажам како стојат работите зошто сте тешки петарди.
Ако некој мисли дека ќе се шета со детето т.е. синчето и ќе виде двајца голи на улица како се работат анално и ќе рече синчето-тато,тато и јас сакам да пробам! Тоа НИКАД нема да се деси.
Јас немам видено може до 20та или 30та година како се бацуваат мажи а тек секс геј. Сум видело можеби жени со жени ама маж со маж никад до тогаш. Сите муабети за геј работи секс вакво или онаков геј су ги чул од хетеро мажи и тоа оние маскулинизирани ебачи на жени. Понатаму другарчиња се викаа меѓусебе пеер т.е. педер и секој втор збор им беше педер а 99% беа чисти стрејт.
Ако види секс или лапање детето ќе биде на тв или нет и во 99% ќе биде стрејт и 0.999% лезбејско. На улица само може да сретне некоја курва од мтв како работи во грмушка со клиентот. Или во парк или на Водно и тоа веројатноста 99% е да се хетеро.
Геј и транс муабети шираат и промовираат во 99.9% стрејт фаци или барем јавно стрејт.
Така да муабетов не се совпаѓа со реалноста воопшто. Мое искуство од Скопје,Македонија.

Последно уредено:

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.124
Поени од реакции
9.544
Ај да ви кажам како стојат работите зошто сте тешки петарди.
Ако некој мисли дека ќе се шета со детето т.е. синчето и ќе виде двајца голи на улица како се работат анално и ќе рече синчето-тато,тато и јас сакам да пробам! Тоа НИКАД нема да се деси.
Нема да видиш на улица но на децата од мали ќе им ги перат мозоците.
И во Америка почнало со "ама само сакаме еднакви права".

Транс лицата се 99% психички пореметени. Лица на кои им треба помош од професионалци и институции.

Хомосексуалците се сосема друго. Има тема за нив.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Нема да видиш на улица но на децата од мали ќе им ги перат мозоците.
И во Америка почнало со "ама само сакаме еднакви права".

Транс лицата се 99% психички пореметени. Лица на кои им треба помош од професионалци и институции.

Хомосексуалците се сосема друго. Има тема за нив.
Значи сериозно си загрижен детето да не ти стане транс? И ради тоа мрзиш одредени фаци? Да сумираме. Или муаветов е ако слушне од стрејт нема да стане?
Автоматски споено мислење:

Ептен ми нема логика муабетов. Како страв ти е детето да ги стане транс па мрзиш транс и промовираш омраза. Што ако ти стане и покрај тоа што се трудиш? И други се трудат исто како тебе па и ти и другите како тебе ќе ти го малтретираат детето. Ептен ми е апсурдно ова...

Последно уредено:

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Класично манијакално однесување е маж да им го покажува на девојчиња. Треба да имаме регистар на педофили, ама без адреси. Па до крајот на животот да не може да се приближи до градинки, игралишта и некое училиште. Па има и судски обврски и по издржување на казната. И така. :)
А овие жениве што се соблекуваа голи пред девојчево? Не се педофили според тебе?

Ако транс жената не е педофил, тогаш нема зошто да ти смета да користи иста соблекувална.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ако транс жената не е педофил, тогаш нема зошто да ти смета да користи иста соблекувална.
Затоа што е маж, а тоа е доволна причина да не користи женска соблекувална. :)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Затоа што е маж, а тоа е доволна причина да не користи женска соблекувална. :)
Проблеми на 21 век...дали некоја со пенис може да користи женска соблекувална. Многу "сериозно и егзистенцијално". И тоа за 0.01% од популацијата каде и како мочаат имаме вжештена дебата. Очигледно Маркс немал везе до што ќе доведе капитализмот и борбата за гола егзистенција на "угнетениот" работник.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Проблеми на 21 век...дали некоја со пенис може да користи женска соблекувална. Многу "сериозно и егзистенцијални". И тоа за 0.01% од популацијата каде и како мочаат имаме вжештена дебата. Очигледно Маркс немал везе до што ќе доведе капитализмот и борбата за гола егзистенција на "угнетениот" работник.
Што коментираш ако не ти е грижа!? Ете одредени жени имаат проблем со тоа. А тука се и децата.

Знам дека сакаш само да се инаетиш без некои сериозни аргументи, како и на останатите теми, така дебатата со тебе е залудна. :)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Што коментираш ако не ти е грижа!? Ете одредени жени имаат проблем со тоа. А тука се и децата.

Знам дека сакаш само да се инаетиш без некои сериозни аргументи, како и на останатите теми, така дебатата со тебе е залудна. :)
Што да правам? Акциите денес се досадни...:( Нема движења.
Ај да не испадне дека само се зафркавам. На темава за мочањето.
Може и има поента пениси во една дупка, вагини во друга.
Но сите права да се дадат.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Проблеми на 21 век...дали некоја со пенис може да користи женска соблекувална. Многу "сериозно и егзистенцијално". И тоа за 0.01% од популацијата каде и како мочаат имаме вжештена дебата. Очигледно Маркс немал везе до што ќе доведе капитализмот и борбата за гола егзистенција на "угнетениот" работник.
Ако веќе се грижиш за егзистенцијалноста тогаш треба да си против транс. Непотребно фрлени пари за операции, плус се форсира да биде преку фонд, пари кои може да бидат искористени далеку подобро. Само во САД имаш околу 1.4 милиони кои се имаат изјаснето ккко транс, а медицинските трошоци за промена се околу 100к усд по човек + доживотно хормони. Добар си со математика, помножи колку пари отишле курбан за богатење на пластични хирурзи и клиники и колку повеќе даноци/здравствено треба да фрлиш ако го лупнат на Фонд.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Ако веќе се грижиш за егзистенцијалноста тогаш треба да си против транс. Непотребно фрлени пари за операции, плус се форсира да биде преку фонд, пари кои може да бидат искористени далеку подобро. Само во САД имаш околу 1.4 милиони кои се имаат изјаснето ккко транс, а медицинските трошоци за промена се околу 100к усд по човек + доживотно хормони. Добар си со математика, помножи колку пари отишле курбан за богатење на пластични хирурзи и клиники и колку повеќе даноци/здравствено треба да фрлиш ако го лупнат на Фонд.
За што трошат пари нивна работа...ако ги прави среќни изволте сечи, лепи и прави. И онака се трошат државни пари за поголеми глупости. Јас би укинал здравствен фонд. Ама најголем дел од подржувачите им се левичари па бараат на државна сметка операции. Е тоа е проблемот уствари...а не кој каде моча :)

Kajgana Shop

На врв Bottom