- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.627
- Поени од реакции
- 6.434
Мене овој Торес ми е плукнат Линделоф. Тежок мекуш.Баји и едно 30 милиони, ние топ играч и они топ играч
Мене овој Торес ми е плукнат Линделоф. Тежок мекуш.Баји и едно 30 милиони, ние топ играч и они топ играч
Претпоставувам у рехабилитациониот центар, јер нема логика да биде на стадионЌе му прават тестимониал?![]()
Се работи, се работи
Самиот Фил Џонс кажа дека нема да го направи тоа. Свесен е дека толку многу му се скиселени добар дел од фан базата зашто само цица пари и Јунајтед му е ко бесплатно здравство, дека никој нема да му дојде.Ќе му прават тестимониал?![]()
Мислам дека и самиот се откажа од таа опција уште пред година или две а батето барал да му се вметне у новиот договор кога го продолжи.Самиот Фил Џонс кажа дека нема да го направи тоа. Свесен е дека толку многу му се скиселени добар дел од фан базата зашто само цица пари и Јунајтед му е ко бесплатно здравство, дека никој нема да му дојде.
Ова беше последната алка, сега може слободно да се обесимеДојде и Хитон.
Толку е, освојуваме ПЛ, ЛШ, НБА лига и Формула 1.
Многу е подруго кога луѓе што со години работеле во фудбалот одколку сметководител и банкар.
Дечкиве што имаат инсајдерско инфо во клубот, викаат дека позади ренесансата на академија (Младите талени кои ги пикирал Солскер), заслужен за справувањето е Муртог, па моменталното однесување на пазарот не е изненадување, сега само добил шанса да се искаже.