Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281
Ќе има утакмици и за Марсијал следна сезона. Ако не како шпиц, тогаш сигурно ќе го држат у тим за да му дише у врат на Рашфорд за на лево.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Сигурно нема да чекаат на Дан Џејмс, 100% Марсо ќе биде во комбинација. Ем ќе се јадат со Рашфорд (кој забави напредок ради повреда), ем ќе се јаде и со Гринвуд за минути на шпиц. Башка што Рашфорд ќе оди на операција, а Кавани е на Копа Америка, Марсо, Гринвуд и Џејмс + Бруно ќе бидат главни од прва минута наредна сезона.
Автоматски споено мислење:

3 години подоцна, Мата бил во право. Се надевам Лук нема да се олабави со новиот договор и ќе оди уште појако нареднава сезона.

Ќе паѓа ли кладба дали другарчето на Санчо и Лингард - Сантан Дејв, дали ќе прави спотче за најавната шпица на Санчо, ко Стормзи и Погба пред 5 години?

Последно уредено:
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Фали уште една опција во нападот. Следна сезона ако се носи шпиц, тогаш можеби ќе лета Марсијал.

Сигурно нема да чекаат на Дан Џејмс
Дан Џејмс, играч со најмногу креирани шанси во Велс на ЕП. :D
Ќе има и за него простор и оваа сезона да покажи уште што има во него. На крајот од сезоната живна малце.
Мислам дека во оваа ситуација Диало ќе оди на позајмица негде исто.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.943
Поени од реакции
10.251
Фали уште една опција во нападот. Следна сезона ако се носи шпиц, тогаш можеби ќе лета Марсијал.

Дан Џејмс, играч со најмногу креирани шанси во Велс на ЕП. :D
Ќе има и за него простор и оваа сезона да покажи уште што има во него. На крајот од сезоната живна малце.
Мислам дека во оваа ситуација Диало ќе оди на позајмица негде исто.

Џејмс 1 пас прцизен неможе да даде не па да креира нека спакува куферите и гитла.

FB_IMG_1625087327520.jpg

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
И Норвуд се врати. :cool:

Конечно да имаме играч кој примарма позиција му е десно крило, а не да крпиме таму веќе подолг период.
Се надевам дека ќе се вклопи во формацијата и на долг рок ќе врати за секој вложен цент.

Читам дека ја барал 7ката, ама каква разрешница ќе има тука ќе видиме.
Последната сезона голем дел од утакмиците лево ги изигра во Дортмунд. Сепак, се носи за десно крило и мислам дека ќе се вклопи добро, па ќе нема потреба Бисака да лета до противнички шестнаесетник.

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281

Ова би го објаснил фокусот кон трансфер цели од средината. Со Санчо, Варан + Погба личиме на бааги опасен и конкурентен тим. Е сега што малце со Фред и Скот на пивот сме тенки, е друг муабет. 50/50 сум за продавање Погба и земање на нов везњак, иако претходно бев all-in за шиткање на Погба.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162

Ова би го објаснил фокусот кон трансфер цели од средината. Со Санчо, Варан + Погба личиме на бааги опасен и конкурентен тим. Е сега што малце со Фред и Скот на пивот сме тенки, е друг муабет. 50/50 сум за продавање Погба и земање на нов везњак, иако претходно бев all-in за шиткање на Погба.
Ја мислам дека со Санчо, Варан и уште еден добар играч има шанси да се предомисли Погба и да потпише нов договор

Член од
24 март 2010
Мислења
15.345
Поени од реакции
26.344
Ако е намерата трка по титула, Погба треба да остане, па макар тоа значело дека ќе замине за беспари наредно лето. Ќе биде од корист со бункер екипи, а купување на втор способен дефанзивец би ја намалил потребата од дисциплина на осмицата.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281
Лично сметам дека пивот позицијата е срцето на проблемот со дефанзивата, ама би можеле да пројдеме уште една сезона без деструктивец, а има нов штопер (Варан). Со добар пивот, мислам дека цела одбрана на чело со Линделоф или Џонс покрај Мегваер би била полабава.

Инаку една опција за Погба е нов договор кој ќе има клаузула од 100-120м евра, таман за сите страни. Ем ќе може да кидне ако не ја бива без да го малтретира клубот, ем ќе може да пробаме на посериозен атак кон титула + циганот ќе има поголем договор.

ПС: Ако се донесе Варан, ја би да го пробаат Линделоф на ДМ, мислам дека ќе биде откровение.Визија, пас, дефанзивен мозок за сечење топки и читање противничка игра. Дуел игра не би имал, ради природата на позицијата.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.943
Поени од реакции
10.251

За тоа зборам холдинг мидфилдер и бест трансфер виндов евер.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281

Сепак не било за џабе назначувањето на ДоФ и технички.
Бриши постов, не урочувај :D Бумаркирај за први септември, се залетав и јас прееска да пишувам, ама се премислив :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.481
Нека не претеруваат сега со трансфериве,ќе не навикнат дека се способни за нешто.
Мислам дека Санчо ќе се вклопи одлично со останатите,нападот ќе ни биде многу опасен,плус уште една одлична опција за Бруно.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281

Нашиве се надеваат на компромисна цена од 50м еур.Јас мислам дека Реал ќе пробаат глава за глава да ги трампаат со Погба.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162

Нашиве се надеваат на компромисна цена од 50м еур.Јас мислам дека Реал ќе пробаат глава за глава да ги трампаат со Погба.
Многу се 50 милиони, уште една година има од договорот, ама штом газдиве решиле да даваат, немам ништо против, топ играч е Варан

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.281
Многу се 50 милиони, уште една година има од договорот, ама штом газдиве решиле да даваат, немам ништо против, топ играч е Варан
Со парите заштедени од годинешниот трансфер на Санчо (36м фунти = 41.5м еур), ќе треба уште 8.5 милиончиња :D

Kajgana Shop

На врв Bottom