- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 7.893
- Поени од реакции
- 28.337
Не, грешка си. Моите решенија се секогаш единствени и најдобри.
Точно.
Решението на @moongoses

решението на @Anon

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, грешка си. Моите решенија се секогаш единствени и најдобри.

Да не ти е некоја прастара верзија што нема вграден блокатор?
Na temava ima i iskren muabet,samo e znak prasanje kako ke gi pogodis sogovorncite.Значи нема на темава искрен муабет, џабе прашувам![]()
Nemas potreba da stavas 5kw klima, dnevnata sigurno ne e pogolema od 30m2.stanot e nov, ne sum go greel do sega inace e so izolacija i green od site strani
stanot e 65m2, no bi go greel i cel 3 sobi dokolku imat kapacitet ovie klimi (no zadovolen sum da greem i 2 sobi), od setec mi rekoa deka ovie klimi greet do 45m2
pa baram vase mislenje za kvalitetot na ovie 2 klimi i koja bi bila podobra i pokvalitetna.
Ниедна од тие две! Преголеми се за тој простор. (И остај сетек што викаат, продавачите им се вртат како на рингишпил и појма немаат што зборуваат!)stanot e nov, ne sum go greel do sega inace e so izolacija i green od site strani
stanot e 65m2, no bi go greel i cel 3 sobi dokolku imat kapacitet ovie klimi (no zadovolen sum da greem i 2 sobi), od setec mi rekoa deka ovie klimi greet do 45m2
pa baram vase mislenje za kvalitetot na ovie 2 klimi i koja bi bila podobra i pokvalitetna.
Еве ти ист проблем како твојот. Пријателкава ја купи климата 2017 г. од сетек (хаиер 5.5 кв). И кај нејзе неколку пати течело вода од внатрешната,ја поправале нешто, но сега цела пластика и испука. Сервисерот (некој Горан) е недостапен постојано. Деновиве ќе оди до сетек за да се разберат, но мислам џабе ќе е се кога гаранцијата беше 2 години на климата и 5 на компресорот. Еве види ги сликите што ми ги прати.Здраво.некој да ми даде мобилен број енергија ама од серверот оти од салонот не даваат броеви хитно ми треба ми треба сервисер
Автоматски споено мислење:
Здраво.некој да ми даде мобилен број енергија ама од серверот оти од салонот не даваат броеви хитно ми треба ми треба сервисер
Автоматски споено мислење:
Здраво.некој да ми даде мобилен број енергија ама од серверот оти од салонот не даваат броеви хитно ми треба ми треба сервисер
Значи од внатрешноста единица течеше вода дојде сервис од кај што ја купив кога ја отвори целата пластика се распадна и почна да се рони сервисерот рече да се јавам во енергија они не сакаат да ме поврзат со нивниот сервисер демек биле на терен дали некој има искуство со енергија
Неточно.Точно.
Решението на @moongoses
Прегледај го приврзокот 300017
решението на @Anon
Прегледај го приврзокот 300018
Toa e toa.Kinez si e kinez.Еве ти ист проблем како твојот. Пријателкава ја купи климата 2017 г. од сетек (хаиер 5.5 кв). И кај нејзе неколку пати течело вода од внатрешната,ја поправале нешто, но сега цела пластика и испука. Сервисерот (некој Горан) е недостапен постојано. Деновиве ќе оди до сетек за да се разберат, но мислам џабе ќе е се кога гаранцијата беше 2 години на климата и 5 на компресорот. Еве види ги сликите што ми ги прати.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toa e nekvalitetna klima, nekoj kineski proizvoditel, ne sekoj.Toa e toa.Kinez si e kinez.
Neizbalansiran klima ured.
Toplo ladno,toplo,ladno.......
Premnogu toplina,ama neizbalansirano so kvalitetot na plastikata,a rezultatot go gledame.
Tie se nedostatocite na buget modelite.
Kolku pari tolku muzika.
Ako ne na Drinu onda na cupriju,cto velat
Zajakot na magarto mu veli kolku golemi usi imas.Toa e nekvalitetna klima, nekoj kineski proizvoditel, ne sekoj.
Zatoa e GREE No.1.
Toa e toa.Kinez si e kinez.
Neizbalansiran klima ured.
Toplo ladno,toplo,ladno.......
Premnogu toplina,ama neizbalansirano so kvalitetot na plastikata,a rezultatot go gledame.
Tie se nedostatocite na buget modelite.
Kolku pari tolku muzika.
Ako ne na Drinu onda na cupriju,cto velat