ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 април 2015
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.718
Мал fun fact, играчи на Аталанта изгазија на првенствово. Сите до еден оставија позитивен впечаток.
Песина, Пашалич (иако малце играше генерално, прееска освежи и даде гол), Фреулер, Маехле, Госенс можам да кажам најдобар во групи за Германија. Миранчук единствена позитивна ствар кај Русија на првенствово. Малиновски исто меѓу посолидните во Украина.
Единствено Де Роон, иако во Холандија ништо не функционира како што треба.
Тука би ги додал Ромеро од Аргентина и Запата од Колумбија, одличен настап на Копа Америка.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Криминал беше ова од Дешамп, тотално фијаско на турниров, од избор на играчи до поставеност на терен до таа очобол игра со форсирањето на потпросечни играчи како Ленгле.

Само криво ми е што за Мбапе ќе се зборува повеќе од што треба, и иако имаше генерално просечен турнир, не може ова да оди на негова душа. Сите големи имиња во фудбалот земале на себе огромен товар, не треба поради ова да се антагонизира брачед ми кога имаш тренер кој го враќа Бензема и форсира некој напаѓачки тандем кој очигледно не функционира.
Бензема даде 4 гола на првенствово и играше ко Бог. Мбапе даде 0 од милион шанси, вчера се утепа од промашувањe и дури и пречеше во неколку прилики, на крај прикладно беше он да го промаши пеналот со кој што Франција испаѓа. Нека си лета пак во облаци.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Со Вернер хет-трик и да им го извади на прес на медиумите што го кењаа цела сезона со триста епитети, на живо пренос.

И тука Донев да има уште една сликичка да ни праќа коа ќе се спомне Челзи :D
Заборавив на овој баксуз.

Инаку, не навивам за ниту една репрезентација конкретно освен Македонија, но од секогаш сум ги следел Англичаниве, зашто често имаат по 3-4 играчи од Манчестер. Нема да ме чуди да допрат дно вечер, ако Саутгејт не ги игра Грилиш и Санчо.

Член од
22 јуни 2021
Мислења
97
Поени од реакции
211
Мислам дека Данска одигра најдобро досега на европското, би сакал да играат финале. Потсеќа оваа генерација на онаа златната кога заминаа на европско како замена за дисквалификуваната Југославија и освоија титула.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Заборавив на овој баксуз.

Инаку, не навивам за ниту една репрезентација конкретно освен Македонија, но од секогаш сум ги следел Англичаниве, зашто често имаат по 3-4 играчи од Манчестер. Нема да ме чуди да допрат дно вечер, ако Саутгејт не ги игра Грилиш и Санчо.
...а нема да ги игра...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.960
Поени од реакции
10.306
Баерн - Реал пенали полуфинале 2012та :D
Москва 2008
Финале Челзи-Јунајтед
Испопука ко рани мраз на притисокот среќа го имавме Тери на наша страна како фан од детството на Јунајтед и секако брилијантниот Ван Дер Сар.
Автоматски споено мислење:

...а нема да ги игра...
20210628_162430.jpg

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ребиќ менува копачки 1 - 1 Шпанија гол од таа страна. Гвардиол оди да пие вода на скроз другиот дел од теренот оп гол за 3-1. Па ова се бетер ситуации од автоголот на Симон. Каков аматеризам страшен....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Пикфорд
Вокер - Стоунс - Мегваер
Трипие - Рајс - Филипс - Шо
Сака - Кејн - Стерлинг​
Можеби само Фоден место Сака.

Предефанзивен тим, без плејмејкер. И пак нека една асална акција да направат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom