Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Трката беше лудило, браво за Леклер бе возачиште ипол е :zver:
Ветел не знае кај е, димни сигнали почна да пушта :icon_lol:

За Расел ми беше криво, ептен без врска а сензација можеби ќе направеше ама тоа е тоа...

FIA не заслужуваат да се коментираат, веќе не се ни кријат него прават очигледни потези што директно идат и прават предност на Мерцедес. Со гумиве Мерцедес ќе профитира страшно зашто видовме и денес дека многу повише им се трошеа него на РБ

Добра трка, лаганица. Него ме зачуде како Чеко не го стигна Ботас, со оглед колку му беат утепани гумите на Ботас. За пичкино влакно се спаси.

Далеку е 2025 ама топ ќе е ако некој од Порше или Ауди се приклучи на циркусот. До душа и порано покажуваа интерес, посебно Порше кој мислам дека имаа направено и мотор за 2014, ама никако да го направат последниот чекор.

Далеку е 2025 ама топ ќе е ако некој од Порше или Ауди се приклучи на циркусот. До душа и порано покажуваа интерес, посебно Порше кој мислам дека имаа направено и мотор за 2014, ама никако да го направат последниот чекор.
Леле леле партали, тек сеа Ферари ќе мора да се уозбилат на инжинерско ниво затоа што овие иако немаат искуство у Ф1 се ѕверки за погони, имаат технички ресурси ме интересира како ќе функционираат заедно Ауди и Порше зашто се уствари ист конзорциум, дали ќе биднат скроз различни дизајни на ПЕ или ќе користат иста машинерија

тешко ова да се оствари. А и на спортов не му требаат повеќе од 20 болиди. Освен ако не го купат Хаас. Тоа више има смисла.

тешко ова да се оствари. А и на спортов не му требаат повеќе од 20 болиди. Освен ако не го купат Хаас. Тоа више има смисла.
Многу можна ситуација, или некое партнерство у стил на Алфа Ромое со Заубер

плачат како педерчиња Мерцедес. Наводно сопреле со развојот на болидот, и после напредокот на Ред Бул пак ќе работеле на него за да не ја изгубат сезонава.

Вака лесно и брзо да го решат овојпат, со двегодишен договор и јас сум изненаден. Повеќе од Луис, како не му скурчи возењево веќе :)

Последно уредено:
ќе има казна за Фетел што го блокираше Алонсо? Алонсо беше толку наапан како да го блокираа за титула а не за влез у ку 3 :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom