Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам каква е за возење, ама за гледање на ТВ Пол Рикар ми е убедливо најлоша. Толку е непрегледна со тие километарски асфалтирани зони за излетување згора на тоа и шарени тоа чудо едно. Нити можеш да оцениш на која страна врти кривината нити до каде оди правецот. Бетар е и од американските патеки на авио писти, таму барем не ги бојат зоните за излетување па колку толку се гледаат линиите на патеката.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Ги испокинаа гумите на тренингот прееска, тоа црвените траки се како шмиргла.

:cuc: :cuc: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :bravobe: :bravobe: :bravobe:

Не треба друго.

п.с. Да ти ебам скапанот црвен тим!

Gi iskinaa denes, strasna strategija na RB.

Со нивната стратегија ги победија. Браво!

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ќе беше премногу и овојпат ако им се провлечеше шитов на Мерцедес. Ја утнаа скроз, ќе беше чудо ако им поминеше.

Годинава мене ми е прајслес лицето на Тото Волф ... го нема оној хепи фејс од претходните сезони кога доминираа.
Изгледа сепак не биле толку безгрешни посебно кога се под притисок.

Ред Бул денес покажа класа што беше одлика на Мерцедес во нивниот прајм така што докажаа дека се печени за титула.
Ќе биде ова одлична сезона неизвесна до самиот крај.

Ферари :tapp:
Ќе почекаме уште некое време, и така повторно и повторно ...

Борбата за титулата во Ф1 по 6 извозени трки е во полн ек. Верстапен и Хамилтон со 3 победи зад нивното име се во мртва трка за тоа кој ќе биде овогодишниот шампион. Добар ден за Мекларен и Астон Мартин, лош за Феррари.

Целиот осврт за денешната трка на видеото подолу

На Ферари гумите почнуваа да им се распаѓаат после 4-5 круга... (n)

Ред Бул поголеми доктори за стратегија него Мерцедес. Се гледа толку години беа први ради перформансите. Малце изгубија на перформанс одма почна да се ниша самодовербата у Тото и Хамилтон.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom