ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Уште од сега типувам дека Италија ќе помине со Белгијците, иако сите ќе ги отпишат од старт.
Ако Англија ја помине Германија во вторник, спремете се за неподносливото "it's coming home" спамирање по цел интернет.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Dias 7 primeni gola a bruno go gledase penaldo 3 penali kaj sho izvedva..
PL noobs ova vi se najdobrite igraci???

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.768
Поени од реакции
8.535
Овие коментаториве наши дно допираат. Како е можно Роналдо и Дало да ги мешаш бе?

За голот на Белгија викаат дека Патрисио порано тргнал десно, и затоа не можел да се врати на позиција да одбрани. Аман бе слепци, knuckle ball беше шутот, ни тој што шутира не знае каква траекторија ке добие топката...
Тргна десно Патрисио, прашање е дали ја виде топката на време? А дека леташе неправилно факт е. Само со таков пристап на заслужни граѓани, Португалија не заслужи да иде натаму. Кики ја кочи целата игра оти сите прва опција им е него да го бараат, што е лесно за бранење. Плус се виде дека Жота и Бернардо не ги бива на ова првенство, овие ги играат како последни да им се.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Razocaran od Belgija, imaat za klasa pojak tim od portugalcite, oni se branat ko picki vela tekma, na kraj mozea da primat gol, imaa portugalija stativa i nekolku sansi... Ako igraat bez KDB protiv italija, definitivno spored mene italija se favoriti vo toj mec,
. Na nisto ne licat bez KDB..3 klasi poslabi bez nego

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Dias 7 primeni gola a bruno go gledase penaldo 3 penali kaj sho izvedva..
PL noobs ova vi se najdobrite igraci???
Толку сте напатени од ПЛ во последно време што во секоја дискусија го вметнувате муабетов.
Роналдо шутирал пред Бруно па поради тоа ПЛ играчите не чинеле, што нема да слушнеш.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
Уште од сега типувам дека Италија ќе помине со Белгијците, иако сите ќе ги отпишат од старт.
Ако Англија ја помине Германија во вторник, спремете се за неподносливото "it's coming home" спамирање по цел интернет.
Ниту Италија ќе ја добие Белгија, ниту Англија ќе добие со Германија.
Белгија до финале а таму се е можно :)
Автоматски споено мислење:

Лукаку блам допре во контрите
Ами Караско ака Малума :D
Двата ко сопнати беа на крајот, среќа и Португалија беа сопки

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Ништо посебно не изигра Белгија, некоја посериозна репрезенација ќе ги размонтира.

Португалија без никаква идеја, најголема вина за поразов има тренерот. При крајот ги фрли сите напаѓачи на терен, ама џабе е кога немаш структура една асална акција не направија, безидејни нафрлувања цела утакмица.

Член од
22 јуни 2021
Мислења
97
Поени од реакции
211
Ништо посебно не изигра Белгија, некоја посериозна репрезенација ќе ги размонтира.
А која е таа посериозна репрезентација? Ги видовме сите, ниту една не дели нешто посебно. Ќе одлучува среќа, како што најчесто и се случува на турнирски формат.

M

Macedon1um

Гостин
Караско очаен, со првиот лет треба да го пратат назад во Белгија

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Razocaran od Belgija, imaat za klasa pojak tim od portugalcite, oni se branat ko picki vela tekma, na kraj mozea da primat gol, imaa portugalija stativa i nekolku sansi... Ako igraat bez KDB protiv italija, definitivno spored mene italija se favoriti vo toj mec,
. Na nisto ne licat bez KDB..3 klasi poslabi bez nego
Каде за класа подобри со прегорени играчи и пензионери како Тоби, Вермален, Вертонген, Мение, Витсел, Азар? Де Брујн, Куртоа, Тилеманс, млаџи Азар и Лукаку се во најдобри години иако од Лукаку ич не сум импресиониран. Истиот од Јунајтед. Незнае топка да води. Го мислев напреднал во Интер но очигледно е до Конте и системот кој го негува.

Португалија од друга страна со исклучок на Пепе и Кики изобилува со млади талентирани играчи и играчи кој се во своите најдобри години.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
од Лукаку ич не сум импресиониран. Истиот од Јунајтед. Незнае топка да води. Го мислев напреднал во Интер но очигледно е до Конте и системот кој го негува.
Како бе од Лукаку не си импресиониран? Ај денеска океј имаше лош ден, ама у групна фаза си изгази.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Не требаше да освојат ни ЕУРО 2016, ама ај...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Ами Караско ака Малума :D
Двата ко сопнати беа на крајот, среќа и Португалија беа сопки
Интересно е што сите го спомнуваат Лукаку дека фејлнал а никој не збори за тоа како Караско 2 пати доби топка од Лукаку да го реши натпреварот и 2 пати заеба работа. Последниот пат на 3 на 2 ситуација Лукаку му ја даде. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom