Тргна десно Патрисио, прашање е дали ја виде топката на време? А дека леташе неправилно факт е. Само со таков пристап на заслужни граѓани, Португалија не заслужи да иде натаму. Кики ја кочи целата игра оти сите прва опција им е него да го бараат, што е лесно за бранење. Плус се виде дека Жота и Бернардо не ги бива на ова првенство, овие ги играат како последни да им се.Овие коментаториве наши дно допираат. Како е можно Роналдо и Дало да ги мешаш бе?
За голот на Белгија викаат дека Патрисио порано тргнал десно, и затоа не можел да се врати на позиција да одбрани. Аман бе слепци, knuckle ball беше шутот, ни тој што шутира не знае каква траекторија ке добие топката...
Толку сте напатени од ПЛ во последно време што во секоја дискусија го вметнувате муабетов.Dias 7 primeni gola a bruno go gledase penaldo 3 penali kaj sho izvedva..
PL noobs ova vi se najdobrite igraci???
Ниту Италија ќе ја добие Белгија, ниту Англија ќе добие со Германија.Уште од сега типувам дека Италија ќе помине со Белгијците, иако сите ќе ги отпишат од старт.
Ако Англија ја помине Германија во вторник, спремете се за неподносливото "it's coming home" спамирање по цел интернет.
Ами Караско ака МалумаЛукаку блам допре во контрите
А која е таа посериозна репрезентација? Ги видовме сите, ниту една не дели нешто посебно. Ќе одлучува среќа, како што најчесто и се случува на турнирски формат.Ништо посебно не изигра Белгија, некоја посериозна репрезенација ќе ги размонтира.
Каде за класа подобри со прегорени играчи и пензионери како Тоби, Вермален, Вертонген, Мение, Витсел, Азар? Де Брујн, Куртоа, Тилеманс, млаџи Азар и Лукаку се во најдобри години иако од Лукаку ич не сум импресиониран. Истиот од Јунајтед. Незнае топка да води. Го мислев напреднал во Интер но очигледно е до Конте и системот кој го негува.Razocaran od Belgija, imaat za klasa pojak tim od portugalcite, oni se branat ko picki vela tekma, na kraj mozea da primat gol, imaa portugalija stativa i nekolku sansi... Ako igraat bez KDB protiv italija, definitivno spored mene italija se favoriti vo toj mec,
. Na nisto ne licat bez KDB..3 klasi poslabi bez nego
Како бе од Лукаку не си импресиониран? Ај денеска океј имаше лош ден, ама у групна фаза си изгази.од Лукаку ич не сум импресиониран. Истиот од Јунајтед. Незнае топка да води. Го мислев напреднал во Интер но очигледно е до Конте и системот кој го негува.
Интересно е што сите го спомнуваат Лукаку дека фејлнал а никој не збори за тоа како Караско 2 пати доби топка од Лукаку да го реши натпреварот и 2 пати заеба работа. Последниот пат на 3 на 2 ситуација Лукаку му ја даде.Ами Караско ака Малума
Двата ко сопнати беа на крајот, среќа и Португалија беа сопки