Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Kako тоа нивното време на омраза завршува?
Тие се тука присутни и ќе останат присутни и понатаму а како што ми изгледа нивниот број и се зголемува се повеќе како последица на вашата хетерофобија и дебилизам, па вие успеавте да ги соберете против вас и атеисти и верници муслимани христијани Албанци Македонци заедно под едно мото, што никад не се десило низ историјата :D
Малце не ти штима мислата овде. Што ќе кажеш за верниците, атеистите (како мене) и другите малцинства што не се хомофоби? И тие се собрани под едно мото: еднаквост. https://crd.org/2021/06/26/opinion-...izens-support-right-for-peaceful-pride-march/ - токму спротивно од тоа дека бројот на биготи се зголемува: уште повеќе луѓе го поддржуваат маршот отколку претходниот пат

Малце не ти штима мислата овде. Што ќе кажеш за верниците, атеистите (како мене) и другите малцинства што не се хомофоби?
Хомофоби не постојат кај нас, тоа вчера се докажа на дело, не шири лажги и пропаганда.
Тоа анкетата ти е гола пропаганда, парадата беше катастрофа, па Јанко Бачев може повеќе луѓе да извади на улица, а вие и покрај цела поддршка од владеачката партија од владата од министрите од председател од институции северџаните, милиони пари фрлени и пак едвај една хетеро свадба луѓе.

Малце не ти штима мислата овде. Што ќе кажеш за верниците, атеистите (како мене) и другите малцинства што не се хомофоби? И тие се собрани под едно мото: еднаквост. https://crd.org/2021/06/26/opinion-...izens-support-right-for-peaceful-pride-march/ - токму спротивно од тоа дека бројот на биготи се зголемува: уште повеќе луѓе го поддржуваат маршот отколку претходниот пат
Ја постирав истава анкета. Станува збор за фундаментално право- право на протест. Не ми е грижа дали се фашисти, комунисти, нацисти, анархисти, леви, десни, сини, црвени, зелени, портокалови...имаат право на мирен протест. Така не се залетувај многу.

"Биготизам" како збор го има во дигиталниот речник, додека "бигот/и" го нема. Ама јасен ми е наративот. Ништо не се разликува од радикалните струи од САД.
...нормално ќе реагирам нервозно, види на мој профил 5 казнени од ,,несоодветна содржина,, тука плус преку ЛП опомена за банирање од форумот од присутната модераторка кои само мои коментари брише, ама не и другите кои предизвикале моја реакција одговор, оти и се може дополнително си ја подржува темава па емотивно делува, без да вреѓам ниеден член на форум за разлика од навреда општа дека сме ,,идиоти,, и ,,едноклеточни организми,, ,
како што и ти емотивно завземаш страна без да ги знаеш овие работи, ама важно ќе кажеш ,,Википедија,, и со тоа мислиш куј знае што кажа да ме потцениш и кога некои тоа ќе ви го каже во лице ,,јас се карам,, , а вие све слободно можете да коментирате, оти нормално ги имате симпатиите од модераторите не поради друго, оти се лигавите на вештачки начин, колку пријави едни те исти треба да се стегне за да се избрише кога самиот модератор не може мене како член да ме поднесе, треба скрин шот да дадам за доказ што си зборат меѓу себе?
Немам симпатии од модераторите. Со Луси имам само еднаш разговарано за враќање и префрлање на избришани мислења во друга тема и тоа е сѐ. Моето барање беше одбиено.

И повторно се караш со мене! Нема потреба. Само ти викам дека треба да се фокусираш на дебатата. Башка никогаш немам пријавено твој коментар за овие ~8 години. :)

Кога станува збор за одредени членови сум пристрасен, си признавам. :pipi:

И други членови постираат работи од Википедија, нема потценување, само блага мрзеливост затоа што имаш само еден извор за информирање. Башка тоа што не си читлива. Не знам каде ти започнува, а каде ти завршува реченицата. Оставај ред празен меѓу пасусите. Немаш ни прегледност. :D

Ја постирав истава анкета. Станува збор за фундаментално право- право на протест. Не ми е грижа дали се фашисти, комунисти, нацисти, анархисти, леви, десни, сини, црвени, зелени, портокалови...имаат право на мирен протест. Така не се залетувај многу.

"Биготизам" како збор го има во дигиталниот речник, додека "бигот/и" го нема. Ама јасен ми е наративот. Ништо не се разликува од радикалните струи од САД.
Има повеќе прашања од тоа - и дека уште повеќе граѓани ги сметаат ЛГБТ лицата за обични луѓе. Зш секогаш вие биготи го вртите либерализмот кон САД? А што со Холандија, Шведска, Швајцарија? Како што веќе сум спомнал веќе неколку пати: јас се водам по тоа што најквалитетните земји во светот го прават, а не САД.

@Dumbledore и @bijons продолжете си го муабетот по ПП, никаде ве немам навредено ниту пак спомнато, така нека остане, ако имате мака со мене има администратори пожалете се.

Хомофоби не постојат кај нас, тоа вчера се докажа на дело, не шири лажги и пропаганда.
Тоа анкетата ти е гола пропаганда, парадата беше катастрофа, па Јанко Бачев може повеќе луѓе да извади на улица, а вие и покрај цела поддршка од владеачката партија од владата од министрите од председател од институции северџаните, милиони пари фрлени и пак едвај една хетеро свадба луѓе.
Брат, ти самиот си хомофоб. Како може да не постојат хомофоби? Ова не знам како можеше да го напишеш... И шо според тебе, хомофоб е само оној што со митралез би излегол против парадава?

Парадата беше тотално успешна. Или дали постоел некаков протест во земјава каде што буквално сите што го поддржувале излегле на протест? Си има активисти и неактивисти - тоа не покажува ништо околу што мислат луѓето.

Така ли ја оценија парадата, како успешна!?
Арно, белким сега ќе добиеме датум за преговори:)
Успешно се оддржи ми беше поентата. Иначе претходната парада дефинитивно беше успешна за нешто: конечно има во државава соодветен закон за антидискриминација после неа.

Успешно се оддржи ми беше поентата. Иначе претходната парада дефинитивно беше успешна за нешто: конечно има во државава соодветен закон за антидискриминација после неа.
Да, мирно пројде, немаше инциденти....една добра работа.

Има повеќе прашања од тоа - и дека уште повеќе граѓани ги сметаат ЛГБТ лицата за обични луѓе. Зш секогаш вие биготи го вртите либерализмот кон САД? А што со Холандија, Шведска, Швајцарија? Како што веќе сум спомнал веќе неколку пати: јас се водам по тоа што најквалитетните земји во светот го прават, а не САД.
Ако ме навредуваш, ќе те навредувам.

Затоа што сѐ извира од САД (поточно од Калифорнија). Не само политиките, туку и финансииите. Од каде се финансирани дел од невладините? Треба да се забрани финансирање на невладини од странство, а веќе таква иницијатива имаше. И тука ми се допаѓа законот на Унгарија на ова поле. :)

Како што реков, јас се водам од Македонија и нејзиниот суверенитет.

Tebe be ti e sram tuka na forum kade si anonimen da priznaes deka si homo. Mislis deka nekoja parada ke go promeni toa. Posle paradata na site gordo im se pofali deka si homo? I so cel um mislis deka od bliskiite rodnini i prijateli nikoj ne znae sto si pa treba da im kazes?. Mislis deka e toa nekoja golema tajna, misterija, deka mozis da go izglumis. Ne be druze, site onie koi barem malce od malce se zamaraat so tebe znaat, samo se pravat na Toso. Drugite gi boli takvoto za tebe, do tolku im si nebiten vo zivotot.

Затоа што сѐ извира од САД (поточно од Калифорнија). Не само политиките, туку и финансииите. Од каде се финансирани дел од невладините? Треба да се забрани финансирање на невладини од странство, а веќе таква иницијатива имаше. И тука ми се допаѓа законот на Унгарија на ова поле. :)

Како што реков, јас се водам од Македонија и нејзиниот суверенитет.
Што е битно тоа? Ако Холандија, Швајцарија, Шведска итн. го поддржуваат ова, тогаш и јас ќе го поддржувам. Што ми е гајле што Македонија мисли - ако знаеја што да прават македончиштава, немаше ваква ѓутурак држава да испаднеме.
Автоматски споено мислење:

Tebe be ti e sram tuka na forum kade si anonimen da priznaes deka si homo. Mislis deka nekoja parada ke go promeni toa. Posle paradata na site gordo im se pofali deka si homo? I so cel um mislis deka od bliskiite rodnini i prijateli nikoj ne znae sto si pa treba da im kazes?. Mislis deka e toa nekoja golema tajna, misterija, deka mozis da go izglumis. Ne be druze, site onie koi barem malce od malce se zamaraat so tebe znaat, samo se pravat na Toso. Drugite gi boli takvoto za tebe, do tolku im si nebiten vo zivotot.
Јас не сум геј (освен ако не е Крис Хемсворт ;))

Боди сигурен дека поради парадата беше законот ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom